U NJU SE GLEDALO

Margot Robbie postala Barbie iz 70-ih: Holivudska plavuša izazvala senzaciju u ružičastom

08.01.2024 u 09:01

Bionic
Reading

U novoj sezoni nagrada, koja je ove nedjelje započela svečanom dodjelom Zlatnih globusa, australska zvijezda Margot Robbie ostala je vjerna liku najpoznatije lutke na svijetu

Na ovogodišnjoj dodjeli zaradila je nominaciju u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu ili komediji za naslovnu ulogu u ljetnom kino hitu 'Barbie'.

Sa stilistom Andrewom Mukamalom ovog je ljeta kreirala pregršt izdanja inspiriranim kultnim izdanjima Barbie, a s ovom praksom ne planiraju se zaustaviti.

  • +3
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Tommaso Boddi / AFP / Profimedia

Potvrdili su to ove nedjelje na dodjeli Zlatnih globusa, u čemu im je pomogao talijanski kralj elegancije Giorgio Armani.

Za svečanu dodjelu, Mukamal i Robbie uz asistenciju Armanija osmislili su look u potpunosti inspiriran izgledom lutke Barbie 'SuperStar' iz 1977.

Armani je za australsku zvijezdu tako kreirao haljinu Barbie ružičaste boje, istaknute šljokicama duž kreacije i s detaljem V-izreza dekoltea.

Oko ruku je nosila maramu od ružičastog tila na točkice, iz Armanijeve luksuzne linije Privé predstavljenu u kolekciji za sezonu jesen/zima 2022. godine.

Ružičasti izgled kojim je ponovno odala počast najpoznatijoj lutki na svijetu, 33-godišnja Australka upotpunila je ružičastom torbicom clutch, odgovarajućim štiklama sa vrhom u špic i golemim dijamantnim nitnama.

Nakon što je promo turneja filma 'Barbie' završila i Robbie se vratila normalnoj garderobi lišene ružičaste, pojavila su se nagađanja o tome kako će, u modnom smislu, izgledati njezina izdanja za hod crvenim tepihom u novoj sezoni dodjele nagrada u Hollywoodu.

Ali kad se krajem prošle godine pojavila na dodjeli nagrada Gotham u New Yorku odjevena poput lutke Barbie 'Black Magic' u prilagođenoj kreaaciji s potpisom talijanske Prade, bilo je jasno da će se Margot Robbie u Barbieland vratiti barem još jednom. ​

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia