MODNO ODUŠEVILA

Haljina poput remek-djela: Spektakularno izdanje Natalie Portman

08.01.2024 u 12:50

Bionic
Reading

Novu sezonu nagrada u Hollywoodu, koja je ove nedjelje započela 81. dodjelom Zlatnih globusa, slavna oskarovka otvorila je spektakularnim izdanjem

Natalie Portman stigla je na dodjelu Zlatnih globusa odjevena za pobjedu. Zlatni kipić do sada je osvojila dva puta - za ulogu u dramskom filmu 'Closer' 2005. i psihološkom hororu 'Black Swan' iz 2011. godine.

Ove je godine osigurala petu nominaciju, za ulogu u Netflixovom 'May, December' a, iako je ostala praznih ruku, na 81. izdanju dodjele pobrinula se za stvaranje nezaboravnog modnog trenutka.

Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Na crveni tepih stigla je odjevena u blještavu haljinu umjetničkog značaja, za koju se pobrinuo francuski Dior, čija je dugogodišnja slavna ambasadorica.

Četvrtastog dekoltea, strukiranog kroja i s raskošnim donjim dijelom, njezina glavna posebnost leži u cvjetnom motivu po uzoru na impresionistička remek-djela francuskog slikara Claudea Moneta.

Frizuru zalizanog i nisko spuštenog konjskog repa oplemenila je dijamantnim naušnicama brenda De Beers, da bi cjelokupno izdanje zaokružila cipele s potpisom Jimmyja Chooa.

  • +35
Zlatni globus 2024. Izvor: Profimedia / Autor: : JOHN SALANGSANG / AFP / PROFIMEDIA