NA DODJELI NAGRADA

Sve za modu: Dua Lipa otkrila što je pretrpjela zbog ove haljine

09.01.2024 u 21:00

  • +3

Dua Lipa na dodjeli Zlatnih globusa

Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Jedno od najzapaženijih izdanja na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa imala je pop zvijezda albanskih korijena, a sada je otkrila s kakvim se problemom suočila zbog njega

Za pjesmu 'Dance The Night', stvorenu za soundtrack filma 'Barbie', Dua Lipa osigurala je nominaciju u kategoriji 'Najbolja originalna pjesma' na ovogodišnjim Zlatnim globusima. Kipić je, naposlijetku, otišao u ruke kolegici Billie Eilish za pjesmu 'What Was I Made For?' koju je, poput Due, stvorila za ljetni kino hit.

Iako je ostala bez vrijednog priznanja, ovogodišnju dodjelu obilježila je kao jedna od najbolje odjevenih zvjezdanih uzvanica na crvenom tepihu.

  • +35
Zlatni globus 2024. Izvor: Profimedia / Autor: : JOHN SALANGSANG / AFP / PROFIMEDIA

Navedeno joj je pošlo za rukom zahvaljujući raskošnoj haljini nadahnutoj suradnjom dizajnerice Else Schiaparelli i čuvenog umjetnika Salvadora Dalíja iz 1938. godine.

Američki dizajner Daniel Roseberry na čelu brenda Schiaparelli stvorio je kreaciju korzetne podstave koja je pop zvijezdi uspjela zadati manje probleme.

Kako je otkrila videom na Instagramu, normalno sjedenje na dodjeli u Roseberryjevoj raskošnoj kreaciji bilo je gotovo nemoguće.

'Jedino mi je nedostajala ležaljka', prokomentirala je u šaljivom tonu.