IMA IH NEKOLIKO...

Kakvi muškarci najbolje oralno zadovoljavaju ženu

21.06.2013 u 16:47

Bionic
Reading

Kada je riječ o oralnom zadovoljavanju žena, postoji pet različitih vrsta muškaraca

Mislite da su svi muškarci isti kada je riječ o oralnom zadovoljavanju žena? Razmislite još jednom. Postoji, zapravo, pet osnovnih vrsta muškaraca koji na vrlo različite načine oralno zadovoljavaju ili pak ne zadovoljavaju ženu. Vrijeme je da ih upoznate sve na jednom mjestu.

'Izbjegavač'

Takav muškarac jednostavno nije zainteresiran za oralno zadovoljenje žene. Razni razlozi stoje iza toga. Možda jednostavno nije velikodušan ljubavnik, možda je loš ljubavnik, a možda je nekada doživio traumatično iskustvo pa sada ne želi imati ništa s vašim južnijim područjima. U svakom slučaju, na sve moguće načine izbjegavat će oralni seks, a vi ćete ostati uskraćeni za jedno veliko zadovoljstvo.

Marljivac
On se baca na vaše intimne dijelove kao da sutra ne postoji. No problem je što ne shvaća koliko je to osobno i intimno za ženu. On radi ono što on misli da treba raditi. A dok to radi, ignorira signale koje mu šaljete ili ih uopće ni ne primjećuje jer je previše uzbuđen i previše zauzet svime onime što misli da mora napraviti. Sve pohvale za trud, ali takav muškarac najčešće ne zna dobro oralno zadovoljiti ženu.


Trgovac

U glavi ovog muškarca vrzma se sljedeće: 'Ako želim da ona zadovolji mene, onda ja moram zadovoljiti nju. U redu, sad ću se spustiti dolje na dvije minute, a onda ću prestati i ona će shvatiti kako je došao red da sad ona zadovolji mene.' Treba li posebno napominjati da vas takav muškarac neće dobro oralno zadovoljiti jer njegove su radnje čista mehanika?!

Ljudska igračka za zadovoljavanje

Kada je riječ o oralnom zadovoljavanju žene, ovaj muškarac je vrhunski stručnjak. On jako dobro zna što radi – zna kada koristiti jezik, kada usne, a kada prste. Jako dobro poznaje žensku anatomiju, a ima i puno prakse. Kad se sve to zbroji, dobijete vrhunskog muškarca za oralno zadovoljavanje. Problem je jedino što nije vjeran, a treba pripaziti i sa spolno prenosivim bolestima…

Evoluirani ljubavnik

Ovo je vrsta koju žene najviše vole. Takav je muškarac više od vrhunskog ljubavnika i to se, naravno, osjeti i u oralnom seksu. Njegova povezanost sa ženom ne temelji se samo na fizičkoj razini, nego ona ide puno dalje. Takav muškarac jako dobro zna žensku anatomiju i iskreno želi oralno zadovoljiti ženu. Fokusiran je na nju i na njezin orgazam. Takav idealan spoj ne može se ne primijetiti pa kad nađete takav primjerak, ne puštajte ga.