camila morrone

Kakva ljepotica: Mlađahna djevojka Leonarda DiCaprija dekoltiranom haljinom istaknula obline

06.12.2019 u 09:58

Bionic
Reading

Nakon što je u novom intervjuu otvoreno progovorila o vezi s 23 godine starijim oskarovcem i holivudskom zvijezdom Leonardom DiCaprijem, glumica i model Camila Morrone svojom pojavom uveličala je crveni tepih 18. izdanja filmskog festivala u Marakešu

Sedmog dana festivala u Maroku organizatori su odlučili odati počast australskoj kinematografiji, a navedenim povodom odabranica Leonarda DiCaprija uspjela se modno istaknuti pojavom u plisiranoj haljini zlatnoga sjaja.

Za hod na crvenom tepihu ljepotica iz Argentine odabrala je model haljine s halter ovratnikom, kojom je poseban naglasak stavila na dekolte i brončani ten, a riječ je o kreaciji s potpisom talijanskog brenda Etro.

  • +3
Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Da se modnog pravila 'manje je više' itekako pridržava kada je riječ o kreiranju svečanih izdanja, Morrone je dokazala detaljem jednostavnih dijamantnih naušnica kojima je oplemenila frizuru konjskog repa s naglašenim razdjeljkom, a cjelokupan stajling osmislila je uz pomoć stilista Micaha Schifmana, s kojim već neko vrijeme uspješno surađuje.

U nedavnom intervjuu za Los Angeles Times, 22-godišnja Argentinka odlučila je iskreno progovoriti o svojoj vezi s najpoželjnijim holivudskim neženjom Leonardom DiCaprijem.

‘Mnogo je ljubavnih veza u Hollywoodu, kao i u povijesti svijeta, koje su imale veliku dobnu razliku. Mislim da svatko treba biti s onim s kim želi’, rekla je Morrone i time još jednom pokušala zatvoriti usta svim zlobnicima koji njezinu ljubav s 23 godine starijim glumcem i ekološkim aktivistom smatraju čudnom i neprimjerenom.