LIJEPA BRINETA

Camilla Morrone o 23-godišnjoj dobnoj razlici između nje i Leonarda DiCaprija: ‘Svatko treba biti s onim s kime želi’

04.12.2019 u 17:48

Bionic
Reading

Mlada glumica Camilla Morrone otvoreno je u novom intervjuu govorila o 23-godišnjoj dobnoj razlici koja dijeli nju i njezina dečka Leonarda DiCaprija. Svojim je oštrim stavom ponovno pokušala ušutkati zlobne komentare

Lijepa glumica i model Camilla Morrone nešto manje od godinu dana u vezi je s najpoželjnijim holivudskim neženjom Leonardom DiCaprijem. Slavni Oskarovac već je godinama slab na vrlo mlade i atraktivne djevojke, a u ovoj 22-godišnjoj ljepotici argentinskih korijena možda je pronašao onu pravu.

Upućeni tvrde da je njihova veza vrlo ozbiljna te da je Leo jako zaljubljen i očaran Camillom. U svega deset mjeseci koliko su zajedno, par je proputovao pola svijeta.

Zajedno su viđeni na skijanju u Coloradu, na ljetovanju na Mediteranu, na glazbenom festival u Kaliforniji, a najviše vremena provode u New Yorku.

Po prvi puta mlada Camilla javno je govorila o ljubavi s 45-godišnjim glumcem u novom intervjuu.

‘Mnogo je ljubavnih veza u Hollywoodu kao i u povijesti svijeta koje su imale veliku dobnu razliku. Mislim da svatko treba biti s onim s kim želi’, rekla je Marrone i time još jednom pokušala zatvoriti usta svim zlobnicima koji njezinu ljubav smatraju čudnom i neprimjerenom.

Podsjetimo, Camilla je već jednom putem svog Instagram profila pokušala javnosti objasniti da njezin privatni odabir ne treba čuditi.

‘Vjerujem da ljude to zanima, možda bi da sam u drugačijoj poziciji i mene to interesiralo. No, smeta me što se moje ime kroz medije provlači isključivo kroz ljubavne tematike te uz mog partnera. Ipak, to se polako mijenja, te me ljudi počinju prepoznavati zbog mojih uloga, rada i truda, a to mi je i cilj’, zaključila je ljepotica.

Svoj glumački debi Camila je odradila još 2013. godine u filmu 'Bukowski', a onda je uslijedilo pet godina pauze. Vratila se 2018. u filmu 'Death Wish', a priliku joj je dala i producentica Augustine Frizzell u filmu 'Never Goin' Back', u kojem je zapravo bila drugi izbor.

Na Camilinu sreću, prva glumica odustala je od projekta, pa je svojih pet minuta dobila upravo ona. Kritičari su je zamijetili na filmskom festivalu Sundance, na kojem je prikazan film. Neki tvrde da ih je tada podsjetila na početke danas velike Jennifer Lawrence. Upravo filmski festivali još su 2009. odradili najveći dio posla pri njezinom probijanju do zvijezda.