ŽELE OSTAVITI DOBAR DOJAM

Kako osvojiti horoskopsku Vagu? Vole dotjerane i odmjerene udvarače, ali i igru zavođenja

16.10.2021 u 17:29

Bionic
Reading

Rođene pod okriljem Venere, planeta ljubavi, ljepote i sklada, Vage imaju istančan ukus. Iz doma rijetko izlaze u nedotjeranom, kamoli zapuštenom izdanju, a vole izgledati lijepo i kad su same kod kuće

Vođenje računa o vlastitom izgledu stoga je prvo i osnovno pravilo za projekt osvajanja Vage. Prilično im je stalo do tuđeg mišljenja pa se neće dobro osjećati u društvu osoba čija vanjština ne djeluje privlačno. Imat će dojam da pored njih i same izgledaju loše, što je zadnja stvar koju si žele priuštiti.

Izlazite li na spoj s njima, ne trebate doslovno angažirati stilista, ali ni obući prvo što vam padne pod ruku. To se naročito odnosi na odjeću koja vapi za glačalom ili perilicom rublja. Vage se ne dotjeruju samo zato što drže do sebe, već i do ljudi oko sebe, a isto očekuju zauzvrat. Što bolji dojam ostavite u javnosti, to su veće šanse da ćete ih očarati.

  • +22
Monica Bellucci je Vaga, rođena je 30. rujna 1964. Izvor: Profimedia / Autor: Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia

Druželjubive, duhovite i obdarene prirodnim šarmom, lako stječu tuđe simpatije i obično imaju nekolicinu obožavatelja. Tu je često izvor problema jer ne znaju za koga bi se odlučile. Čak i ako ih jedna osoba privlači više od ostalih, strahuju od mogućnosti da ona za njih nije najbolji izbor. Želite li ih uvjeriti da ste to vi, trebate učiniti sve da bi se u vašem društvu osjećale dobro i poželjno. Iznenadite ih romantičnim gestama, zadivite odsutnošću treme i ne budite nasrtljivi. Pustite da se one malo potrude i oko vas - Vage vole igru zavođenja.

  • +7
Bruce Springsteen je Vaga, rođen je 23. rujna 1949. Izvor: EPA / Autor: ARNE DEDERT

Klonite se ljubomornih ispada, izljeva agresije i prostačkih komentara. Vage ne vole nasilne i primitivne, a groze se i onih kojima nedostaje stila. Sukobi i svađe vrlo su im odbojni, tim više što uvijek nastoje pomiriti suprotstavljena mišljenja i dovesti stvari u ravnotežu. Taktičnost im je jedna od najjačih strana pa nećete pogriješiti pokažete li da cijenite tu osobinu. Vage i inače vole komplimente, a što su maštovitiji, to ćete dobiti više bodova u njihovim očima.

  • +5
Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia