ONI SE ŽURE POLAKO

Strpljen-spašen njihovo je geslo: Ovo su najstrpljiviji horoskopski znakovi

10.10.2021 u 07:48

Bionic
Reading

Neki bi znakovi sve odmah i sada, a nekima čekanje ne pada toliko teško, pogotovo ako vjeruju da će im se na kraju isplatiti. Otkrijte koga su zvijezde obdarile strpljivošću!

Bik

Oni su eksplozivni, ali ne otprve. Neće bijesno toptati nogama ne bude li sve istog trena po njihovom. Svjesni da je za kvalitetne rezultate potrebno vremena, nisu skloni obavljati zadatke na brzinu. Mogu se doimati usporeno, no to je samo zato što su iznimno posvećeni onome što rade. Bila riječ o profesionalnim zadacima, svakodnevnim kućanskim poslovima ili igri zavođenja, žele da to u što ulažu trud ispadne savršeno i pruži im užitak. Za žurbu u toj formuli jednostavno nema mjesta.

  • +30
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Andrea Hanks/White House / Zuma Press / Profimedia

Rak

Kaže se da Rak za jedan korak naprijed napravi dva unazad, ali to nije istina: napravi dva koraka naprijed i jedan unazad. Rakovi vole sjesti, razmisliti i opustiti se prije negoli nešto učine. Smatraju da treba naći vremena za psihičko usvajanje svake novosti i doživljavaju žurbu kao izvor stresa. Nisu nesvjesni rokova u kojima nešto treba obaviti i pridržavat će ih se, no groze se ljudi koji ih požuruju. Pokuša li ih netko ubaciti u višu brzinu protiv njihove volje, postat će ozlojeđeni. Strpljen-spašen njihovo je geslo.

  • +5
Sofia Vergara je Rak, 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ribe

Romantične i umjetničke duše, Ribe kroz život idu svojim, opuštenim ritmom. Zahvaljujući fatalističkom mentalnom sklopu, ne živciraju se jako zbog čekanja u redu na blagajni ili šalteru. Upuštaju se u čavrljanje s neznancima, pa čak i ustupaju svoje mjesto nekome potrebitom. Nesebične i spremne priskočiti u pomoć bližnjima, potrudit će se naći vremena za njih i strpljivo ih saslušati, umjesto da ih što brže nastoje skinuti s dnevnog reda.

  • +5
Sharon Stone rođena je u znaku Riba 10. ožujka 1958. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vaga

Kao rođeni pregovarač koji nastoji pomiriti zavađene strane, Vaga je naoružana priličnom dozom strpljenja kad je o međuljudskim odnosima riječ. Diplomatična rješenja kojima teži iziskuju vremena, stoga neće požurivati sugovornike dok iznose svoje argumente, niti gubiti živce ako se sukob ne riješi na brzinu. Traženje kompromisa može potrajati i satima. Bitno joj je jedino da na koncu vuk bude sit, a ovce na broju.

  • +2
Kim Kardashian je Vaga, rođena je 21. listopada 1980. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia