SPRINTERI ILI MARATONCI

Koji je horoskopski znak najskloniji brzom, a koji sporom seksu?

24.04.2022 u 07:58

Bionic
Reading

Jeste li skloni seksu 'na brzaka', ili se volite dugo pripremati, zavoditi i zagrijavati sebe i partnera? Zodijak baca svjetlo na vaš ukus na tom polju!

Blizanci sprinteri

Oličenje osoba koje vole iskušati sve pa iz fizikalnih razloga ne mogu ničemu posvetiti puno vremena i pažnje. Blizanci su znatiželjni i užurbani ljubavnici koji su vjerojatno izmislili sprinterski seks još u eri pećinskih ljudi. Najmilije su im aktivnosti koje ne moraju temeljito planirati i koje ne traju dugo jer ih to spašava od monotonije i omogućuje im da ubrzo prijeđu na iduću aktivnost koja također ne zahtijeva puno vremena.

Od tipičnog je Blizanca seks redovito kratkotrajan i lišen strasti, koju nadomješta Blizančeva gluma. Lokacije na kojima će inicirati ili prihvatiti instantni seks obuhvaćaju sve koje možete zamisliti, od kabine odjela za odjeću robne kuće i napuštene telefonske govornice do parkirališta, zaglavljenog lifta i prostora iza pozornice.

Ostali seksualni brzanci: Ovan, Strijelac

  • +3
Nicole Kidman Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

Bikovi maratonci

Rođeni u znaku čija je vladavina počela u srijedu 20. travnja izbjegavaju situacije u kojima se od njih zahtijeva žurba. Obožavaju duge večere, prigušenu glazbu i svjetla, polagano dizanje temperature, izazovno svlačenje i na koncu seks bez pritiska i vremenskih ograničenja. Brzinski, neobavezni seks zapravo ih ne zanima.

  • +14
Severina je Bik, 21. travnja 1972. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Ako ih netko nagovori na njega ili osjete da se trebaju dokazati, mlađi će ga Bikovi obaviti u šumarku, na proplanku ili u sjeniku. Kontakt s prirodom od velike je važnosti za pripadnike ovog znaka. Starijim će Bikovima prvo pasti na pamet kuhinjski stol i fotelja, kao dva komada namještaja s kojima su najintimnije povezani. Zbog ljubavi prema hrani i drijemanju, razumije se. 

Ostali seksualni puževi: Rak, Jarac

  • +4
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia