ne OTKRIVAJU previše

Koja su četiri najtajnovitija horoskopska znaka

20.02.2022 u 08:50

Bionic
Reading

Dok neki drže u tajnosti svoje osjećaje i činjenice iz privatnog života, drugi ih bez oklijevanja dijele i raspravljaju o njima. Odnos prema svojoj intimi dijelom se ogleda u horoskopu

Zračnim je znakovima verbalno izražavanje osjećaja važno za duševno blagostanje dok su vodeni u pravilu šutljivi i tajnoviti, kao što ćete otkriti u nastavku. Tri vodena i jedan zemljani znak naši su favoriti na zodijačkoj ljestvici zaštite svoje intime.

Škorpion

Sinonim za tajnovitost. Što više intimnih informacija zadrži za sebe, to se sigurnije i nadmoćnije osjeća. Vidi informacije kao oružje koje mu donosi prednost u odnosu na druge. Pouzdano čuva tuđe tajne kao svoje te očekuje od prijatelja i rodbine da na jednak način čuvaju njihove.

  • +13
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: EPA / Autor: JULIEN WARNAND

Rak

Oklop ga ne štiti samo od napada izvana, nego i od otkrivanja intime. Što bi javnost znala više o njemu, to bi ranjiviji bio. Ispričat će štošta trivijalnog o sebi i bližnjima, ali će o važnim činjenicama šutjeti kao zaliven. Tišina koja nastupi kad sugovornik nagazi na osjetljivu temu vrlo je neugodna. Brzo skretanje razgovora u drugom smjeru jedini je izlaz.

  • +7
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Jarac

Radije razgovara o društvenim i svjetskim pitanjima nego o sebi. Uvjeren je da bi drugi zlorabili njegove privatne informacije, otkrili mu slabe točke i osujetili planove. Iz istog razloga čuva intimu bližnjih, sluteći da bi zlonamjernici i preko njih mogli prodrijeti u najdalje kutke njegove duše.

  • +4
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Martin Evans / Alamy / Alamy / Profimedia

Ribe

Za onog tko ne govori puno kaže se da je šutljiv kao Riba. Pripadnik ovog znaka zapravo je pričljiv, osim kad se radi o njegovoj i obiteljskoj intimi. Glavni su razlozi za to sramežljivost i nelagoda zbog tuđeg prosuđivanja. Iznimka su situacije u kojima malo više popije: tada je u stanju izbrbljati sve što je tajio prethodnih mjeseci.

  • +9
Emily Blunt je Riba, rođena je 23. veljače 1983. Izvor: Profimedia / Autor: JAMESY/GOTCHA IMAGES / Gotcha Images / Profimedia