nešto novo

Kako nositi veste na originalan način? Pogledajte kako to rade u Fendiju

23.02.2023 u 14:50

Bionic
Reading

Prebaciti džemper preko ramena na način kao što smo vidjeli na uniformama američkih sveučilišta nije neka novost, ali je veliki trend koji je sveprisutan na ulicama. Ove sezone Fendi je predstavio nov i originalan način nošenja džempera, a postignuta slojevitost mogla bi se svidjeti ljubiteljicama zanimljivih složenih outfita

Ukoliko su vam već dosadili džemperi, noviteti iz Fendija mogli bi vas itekako impresionirati! Talijanski Fendi predstavio je kreativan i nov način nošenja koji je rijetko tko vidio, a još je manja šansa da je netko zavezao džemper na ovaj način. Budući da su granice mode nevidljive, a mašta i kreativnost modnih dizajnera nepresušni izvori noviteta, Fendi je predstavio nov način nošenja ovog zimskog odjevnog komada.

Fendijeva originalna ideja s Tjedna mode u Milanu pretvorila je džemper u modni dodatak zavezavši ga poput kakvog šala. Džemper koji je postao modni dodatak sada je dobio novu funkciju iz koje su se rodile brojne mogućnosti. Talijani preporučaju da kombinirate džemper s majicama i tanjim džemperima okruglih ovratnika, a predlažu i kombiniranje uz dolčevite.

Svojevrsnom dekonstrukcijom džempera Fendi je pokazao kako zavezati šal od džempera ili ga prebaciti preko jednog ramena, na stilski provjeren i odobren način. Ukoliko zavežete džemper preko jednog ramena ostvarit ćete još jedan sloj, a slojevitost je uvijek poželjna pri kreiranju zanimljivih outfita.

U potrazi za ekstravagantnim kombinacijama možete se poslužiti i džemperom koji ćete zavezati na jednom ramenu i pustiti ga ga pada preko jedne strane kožne jakne.

  • +5
Fendi Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ukoliko vam je ovaj način nošenja džempera ipak stran i 'prehrabar', džemper možete prebaciti i preko leđa - baš onako kako to rade bake i djedovi!

Taj trend pojavio se prošle sezone kako bi se outfitima podarila još jedna doza slojevitosti, a prihvatile su ga ljubiteljice trendova diljem svijeta. Uz kožne jakne i popularne balonere, džemperi 'prebačeni' preko leđa dominirali su streetstyle kombinacijama.