POVRATAK PUNE PETE

Poznate trendseterice poludjele su za ovim neobičnim čizmama s detaljem koji nije za svakoga

20.02.2023 u 17:30

  • +9

Trendseterice u Fendi čizmama

Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Ove sezone sve je u znaku statement čizama koje plijene poglede, a među modelima koji svakako ispunjavaju sve preduvjete za to su i Fendijeve visoke čizme na punu petu

Ključni dodatak svakom jesensko-zimskom looku bez sumnje su i pomno odabrane čizme koje će svaki, pa i najdosadniji stajling učiniti posebnim.

Visoke čizme na punu petu, i to u svijetloplavoj boji, doista nisu za svakoga i treba ih znati nositi, a to svakako jako dobro radi lijepa Francuskinja Cindy Bruna.

Modna ikona je na njujorškim ulicama prije nekoliko dana pokazala cool stajling koji je uključivao neobične čizme na punu petu talijanske kuće Fendi.

Francuskinja, čija je majka iz Konga, a otac Talijan, uparila ih je s dugim plavim kaputom i Fendijevom torbicom od lakirane kože.

Čizme na punu petu predstavljene su na modnoj reviji kuće Fendi na reviji za proljeće/ljeto 2023., a njihovom osebujnom šarmu nije podlegla samo zgodna Cindy.

  • +39
Street style New York Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Prije nekoliko tjedana u Parizu u njima su se prošetale i proslavljena rokerica Courtney Love, udovica frontmena Nirvane Kurta Cobaina, kao i Rita Ora, britanska glazbenica koja je uvijek raspoložena za modne eksperimente.

Obje su se odlučile za monokromatski look u plavim tonovima, što se pokazalo sjajnim potezom.

Iako je obuća na petu bila veliki hit, neko vrijeme ovaj je trend bio po strani, osobito kad se radi o čizmama, no slavne zaljubljenice u modu, poput kraljice Letizije ili Kate Middleton, ipak smo viđali u efektnim i ženstvenim espadrilama na punu petu.