tjedan mode

Hello, London! Usprkos prognozama, zaljubljenice u modu ne planiraju se odreći omiljenih torbica

20.02.2023 u 15:11

  • +44

Ulična moda na London Fashion weeku

Izvor: Profimedia / Autor: PIETRO RECCHIA / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Tjedan mode stigao je u britansku prijestolnicu, a uvijek vjerne svom stilu, trendi Londonke pokazuju zanimljive stajlinge i kombinacije vrijedne pažnje

London je dom nekih od najeklektičnijih i najrazličitijih stilskih zbirki na svijetu, a gošće modnih revija pružaju inspiraciju za brojne stajlinge koje ćemo itekako htjeti kopirati ovog proljeća. Pripadnice A-liste i najznačajnije influencerice pohrlile su iz Velike Jabuke u London i pokazale svoja modna pravila.

Tjedan mode sugerirao je da bi se perje i prevelike naušnice trebali naći u proljetnom modnom ormaru. A bez obzira je li vaš preferirani stil odvažan i eksperimentalan ili chic minimalizam, crpeći inspiraciju s ulica Londona jedno je sigurno – male torbe itekako će biti hit naredne sezone.

Naime modni stručnjaci prognoziraju ove sezone veliku popularnost oversized modela torbi, no čini se kako mini i midi verzije ne napuštaju ormare zaljubljenica u modu. Taman velike da u njih stanu osnovne sitnice, zgodne za nošenje, bilo u ruci ili ramenu, ovi modeli su savršena nadopuna svakom stajlingu. Osim toga, male dimenzije ovim modnim dodacima omogućuju poigravanje bojama i oblicama pa su tako vrlo popularni modeli tirkiznih, crvenih i ružičastih nijansi. A posebnu ljubav predstavlja torbica Alaïa u obliku srca, koju će bilo koji oversized model teško skinuti s trona.

  • +12
Hit torbe za 2023. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije