u top formi

Kakav prizor! Salma Hayek izgleda fenomenalno u bikiniju

28.03.2024 u 17:48

Bionic
Reading

Salma Hayek punim plućima uživa na odmoru na Meksiku, a prepustila se i uživanju plutanja u jednom od poznatih cenota na poluotoku Yucatan, a objavljene fotografije oduševile su obožavatelje

Zvijezda fima 'Frida', 57-godišnja Salma Hayek izgledala je apsolutno fantastično u minimalističčkom narančastom bikiniju dok se prepuštala blaženstvu plutanja u jednoj od čarobnih yukatanskih cenota.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Salma, inače rođena u Coatzacoalcosu u Meksiku, u opisu objave napisala je 'živio Meksiko' i pod lokaciju označile 'Cenote'.

Salma je oduševljenje obožavatelja izazvala već prije koji dan kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u crnom bikiniju koji laska njezinoj figuri. A ta zadivljujuća fotografija, koju je snimila njezina 16-godišnja kćer Valentina Pinault nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Salma Hayek ne prestaje mamiti uzdahe svojim objavama na Instagramu. Prošlog je ljeta pokazala da joj godine ne mogu ama baš ništa, a dolazak nove sezone zasigurno nagovješćuju njezine nove fotografije u bikiniju. Zanosna brineta nevjerojatno uspijeva prkositi godinama, a obožavatelji se redom slažu da izgleda desetljećima mlađe od svojih stvarnih godina. Sama Salma pak ističe kako ne koristi botoks ni filere. Nema magije ili skupih kozmetičkih proizvoda iza njezine besprijekorne kože. Ipak, koristi proizvod dobiven iz kore drveta. 'Koristim sastojak koji se zove Tepezcohuite koji se koristi u Meksiku za opekotine jer potpuno regenerira kožu', rekla je Hayek za Elle još 2015. godine.

SVI SU GORE

Na omiljenom skijalištu slavnih: Salma Hayek sa suprugom uživa u zimskim aktivnostima

Pogledaj galeriju

'Neke od sastojaka, kad sam ih odnio u američke laboratorije, rekli su: 'O moj Bože! Kako to da nitko ovo ne koristi?' Zbog toga ne koristim botoks, pilinge, ni filere.'