JAVILA SE I EVA MENDES

Urnebesan video u kojem Salma Hayek prikriva sijede postao viralan

28.02.2024 u 17:19

Bionic
Reading

Meksička glumica Salma Hayek odavno je javno progovorila o tome da ne odlazi redovito kod frizera na bojenje kose, a u videu je otkrila i svoje male tajne što se tiče prikrivanja sijedih

'Sada je službeno, je l' da? Ti si najljepša žena na svijetu?' komentirala je na društvenim mrežama Eva Mendes kolegicu Salmu Hayek nakon što je objavila video koji je u kratkom roku postao viralan.

Riječ je o videu snimljenom tijekom njezinog spremanja za neki event, kada su vizažisti i frizeri posvuda oko nje, a ona u bijelom kućnom ogrtaču sjedi i pojašnjava najvjernijim pratiteljima kako je doskočila sijedima, kojih je sve više.

Izvor: tportal.hr / Autor: On Network/tportal

Slavna Meksikanka nikada nije imala potrebu skrivati svoje nedostatke od obožavatelja, zbog čega je oni još više cijene. U videu, u kojem je po običaju glasna i duhovita, otkrila je kako sama, kada je to potrebno, prikriva sijede uz pomoć obične crne maskare za trepavice, a njezin frizer ipak to čini posebnim sprejom u boji.

Glumica je priznala da zahvaljujući tom svom malom triku ne mora odlaziti kod frizera na bojenje kose svaka tri tjedna, kao i da se ona sama ne zamara sijedima.

  • +3
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: RICCARDO GIORDANO / IPA-AGENCY.N / IPA / PROFIMEDIA

Tijekom snimanja videa, ali i pokazivanja kako prikriva sijede, Salma je imala problema s kućnim ogrtačem jer se u jednom trenutku rastvorio i otkrio joj grudi, no naknadno je te trenutke zamutila kako javnost ipak ne bi vidjela baš sve.

  • +2
Salma Hayek i Mathilde Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia