atraktivnA GLUMICA

Salma Hayek izazvala oduševljenje fotografijom u crnom bikiniju

26.03.2024 u 08:51

Bionic
Reading

Sad kad je stiglo proljeće, već smo mislima u ljetu. Salma Hayek nagovijestila je dolazak ljeta novom fotografijom u kupaćem kostimu, a obožavatelji još jedanput pokazali kako su je lako izreći pohvalu na račun lijepe glumice

Glumica Salma Hayek ne prestaje mamiti uzdahe svojim objavama na Instagramu... Prošlog je ljeta pokazala da joj godine ne mogu ama baš ništa, a da ljeto dolazi nagovijestila je novom objavom koju je podijelila u subotu ujutro podijelila na svom Instagramu.

Usred oceana točno u vrijeme zalaska sunca glumica je pozirala u plićaku namještajući kupaći kostim, a fotografijom je otkrila svoju sjajnu ženstvenu liniju koja uvijek iznova oduševljava.

'Uvijek pomaže imati fotografa u obitelji', napisala je otkrivši da je fotografiju uslikala njezina 16-godišnja kći Valentina Pinault koja i inače gaji strast prema fotografiji. Osim što je vješta fotografkinja, Valentina je već otkrila svoje snove o tome da krene majčinim stopama pa su njezini planovi usmjereni na glumačke i redateljske vode.

'Uvijek pomaže imati to tijelo', napisala joj je jedna od obožavateljica našalivši se kako ipak nije Valentinin fotografski talent zaslužan za ovakvu fotografiju, dok su joj mnogi komplimentirali ostavljajući komentare pune lijepih riječi.

'Kraljica ljepote', 'Ostavljaš bez daha', 'Stariš kao dobro vino', pisali su joj ispod fotografije.

glamurozno izdanje

Za nju je vrijeme stalo: Salma Hayek istaknula vitku liniju u efektnoj haljini

Pogledaj galeriju

U posljednje vrijeme popularna glumica rado ističe koliko se dobro osjeća u 50-ima, a uskoro ćemo je moći gledati i u filmu 'Without Blood' kojeg potpisuje Angelina Jolie, no o kojem se zasad još ne zna puno.

Glumice su viđene zajedno krajem kolovoza kako napuštaju restoran 'The Nice Guy' u Hollywoodu, a s njima su tada bili i sin Angeline Jolie te Valentina.

u Los Angelesu

Što se to kuha? Salma Hayek i Angelina Jolie na zanimljivom obiteljskom druženju

Pogledaj galeriju

Salma Hayek trenutno se nalazi na odmoru na kojem uživa sa suprugom Francois-Henrijem Pinaultom, francuskim milijarderom s kojim je u braku od 2009. godine, a Valentina je njihovo jedino zajedničko dijete.