VOLI CRVENO

Kakva kolekcija: Zanosna Salma Hayek pohvalila se impresivnom količinom torbica

27.02.2024 u 21:23

Bionic
Reading

Salma Hayek (57), čiji je suprug François-Henri Pinault CEO Keringa, kompanije u čijem su vlasništvu poznate modne kuće poput Guccija, Balenciage ili Saint Laurenta, aktivna je na društvenim mrežama, na kojima ima veliku sljedbu

Atraktivna zvijezda 'Od sumraka do zore' uvijek privlači poglede kamo god da se uputi, pa je bila itekako zapažena i na modnoj reviji kuće Gucci u sklopu milanskog Tjedna mode.

U društvu supruga François-Henrija Pinaulta, koji nije skidao pogled s nje, zanosna Meksikanka bila je mamac za poglede u crvenom outfitu koji je istaknuo njezinu kao isklesanu figuru.

  • +3
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: RICCARDO GIORDANO / IPA-AGENCY.N / IPA / PROFIMEDIA

Kožnu jaknicu s crnim manšetama uparila je s klasičnom pencil suknjom duljine do koljena i Guccijevim kožnim remenom, a stajling je obogatila crvenom kožnom torbom i efektnim sandalama platformama te velikim sunčanim naočalama.

Dugu je kosu nosila raspuštenu, a make up joj je bio, kao i uvijek kad se radi o svečanim prigodama, vrlo glamurozan.

Salma i njezin suprug djelovali su sretno u Milanu držeći se za ruke dok su uživali u modnim revijama. Izvršni direktor Keringa izgledao je vrlo elegantno u mornarskoplavoj bomber jakni te puloveru i hlačama u crnoj boji.

Svoje je pak obožavatelje Salma razveselila uoči revije pozirajući s nevjerojatnom kolekcijom crvenih torbi i sigurno izazivajući zavist svake fashionistice.

'50 nijansi crvene', poručila je zanosna glumica na fotografiji s preslatkim psom u ležernom stajlingu, uključujući traperice, crni top, crvenu jaknu, čizme i šešir, a podijelila je još jednu fotografiju psića koji je ležao na crvenoj Saint Laurentovoj jakni.

Da itekako pazi na detalje, pokazala je i prilikom odabira savršene nijanse crvenog ruža za usne jer lijepa glumica posjeduje bogatu kolekciju ovog make up klasika, što je otkrila na svom profilu na Instagramu.