EMOTIVNO RAZDOBLJE

Jupiter u Škorpionu uzburkat će emocije, bit će puno smijeha, ali i plača

13.10.2017 u 09:50

Bionic
Reading

Obilježja vremena mijenjaju se svaki put kad se Jupiter seli u novi znak. Poslije njegova prelaska u Škorpion, što se dogodilo 10. listopada, vaši će misli i osjećaji postati dublji i ozbiljniji

Mnogi će od vas osjetiti poticaj da preispitaju ono što se odvija u njihovim umovima, da proniknu odakle potječu gnjev, strah ili tuga i uvedu spasonosne promjene.

Škorpion je izrazito emotivan znak pa će se ljudi u idućih 13 mjeseci, do 8. studenog 2018., puno smijati i plakati pokušavajući se nositi s onim što ih muči.

Neki će to činiti daleko od bližnjih pa nitko neće znati za njihovu unutrašnju borbu. Drugi će biti otvoreniji pa će posezati za tuđim društvom i za psihijatrijskom pomoći, neovisno o sumnjičavim pogledima okoline.

Aktivisti i medicinski radnici organizirat će dosad najuspješnije kampanje osvještavanja javnosti o depresiji, anksioznosti, ovisnostima i drugim psihijatrijskim poremećajima. Zahvaljujući tim kampanjama i povećanoj otvorenosti medija za ozbiljan i stručan pristup mentalnom zdravlju, stigma koja prati psihijatrijske pacijente postajat će sve blaža.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Punim srcem krećete u akciju - Jupiter će vas motivirati da pođete u ostvarenje svojih najdubljih žudnji. Ako ste dosad oklijevali i čekali unutrašnju snagu ili 'znak s neba', u ovom ćete razdoblju osjetiti poticaj da krenete u konkretnu akciju.

Kad je Jupiter u Škorpionu, privući ćete najviše uspjeha ako se punim srcem založite za ono do čega vam je stalo.

Na pravosudnom planu mnogi će slučajevi krupne korupcije i poroka izaći na vidjelo pa će niz moćnih političara, poduzetnika i predstavnika zakona doživjeti javno sramoćenje i blizak susret s tužiteljima i sucima. Suđenja koja su u tijeku mogla bi pak nakon uvođenja novih dokaza dobiti zaokret i neočekivan rasplet.