VRIJEME SURADNJE

Merkur je u Vagi, a evo kako će se to odraziti na vas

08.10.2017 u 14:05

Bionic
Reading

Merkur juri Vagom od 29. rujna do 17. listopada pružajući zaštitu umnim aktivnostima - učenju, poučavanju i dijeljenju znanja

Planet intelekta, komunikacije i prometa dobro je usklađen sa zračnom Vagom pa je ovo doba povoljno za dogovaranje i suradnju, osobito u malim skupinama.

Skloniji ste slušati jedni druge, razmjenjivati ideje, sklapati kompromise i prepuštati drugima vodeću ulogu. Svima je draže igrati po pravilima, a poštenje, jednakost i uravnoteženost dobivaju na važnosti.

Vaga je znak umjetnosti i estetike pa je ljudima sada lakše ophoditi se na graciozan i učinkovit način. Pregovori, posredovanja i udruživanja oko zajedničkih interesa imat će dobrih izgleda za uspjeh.

Kićeno i pažljivo izražavanje

Mogao bi se voditi priličan broj rasprava i prepirki, ali će one biti uglavnom civilizirane. Najveća opasnost prijeti od oklijevanja i odgađanja zbog uzimanja prevelikog broja faktora u obzir prije odlučivanja.

Retoričke sposobnosti mogu se popeti do novih visina. Trudit ćete se koristiti učene riječi, lijepo oblikovati rečenice i paziti na ton. To će vam smanjiti rizik od upadanja u sukobe, ali će vašem izričaju davati notu proračunatosti i neiskrenosti.

Dok je u Vagi, Merkur olakšava učenje, pamćenje i ophođenje Vagama, Blizancima, Vodenjacima, Lavovima i Strijelcima, dok Ovnovima, Rakovima i Jarcima uzrokuje kašnjenja i nesporazume.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia