inspiracija za blagdane

Julia Roberts zablistala u još jednom neodoljivom stajlingu

01.12.2023 u 10:27

Bionic
Reading

Slavna glumica na Instagramu je objavila fotografiju stajlinga sastavljenog od bordo komada koji je kao stvoren za blagdanski period

Dolaskom prosinca preuzima nas blagdansko raspoloženje pa kreću pripreme za kupovinu poklona, prigodno uređenje doma, osmišljavanje recepata... i božićnog stajlinga.

Zaljubljenice u modu dobro znaju da blagdansko vrijeme zaslužuju pomno promišljanje o outfitima koje će nositi na obiteljska okupljanja i svečanosti, a kao sjajna inspiracija može poslužiti jučerašnji look Julije Roberts.

Slavna glumica zablistala je u posve bordo outfitu i mini kombinezonu koji je kao stvoren za blagdane. Riječ je o komadu s potpisom Guccija, točnije njihovog novog dizajnera Sabata De Sarna, koji stiže ravno s modne piste iz najnovije kolekcije proljeće-ljeto 2024.

Osim iznimne elegancije, prednost ovog modela je što skraćenim porubima ističe noge, a podiže ga visoka kragna i zlatne kopče nalik uzdama.

Čitav stajling osmislila je Julijina stilistica Elizabeth Stewart za promociju izlaska Netflixovog filma 'The Whole World Behind You', koja nije promašila s efektnim spojem bordo najlonki i Guccijevih lakiranih salonki iste nijanse.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova kombinacija idealan je spoj za profinjene večere uz vino i delikatese prigodne Božiću, a ako želite otići korak dalje i zablistati u punom sjaju, Julia Roberts predlaže efektnu obuću nalik salonkama sa srebrnim perlicama koje su već nekoliko dana u centru pozornosti modnog svijeta.