DETALJI ČINE RAZLIKU

Pokazala otkačenu stranu: Svi govore o cipelama Julije Roberts, a jasno je i zašto

30.11.2023 u 09:23

Bionic
Reading

Psihološki triler 'Leave the World Behind' novi je filmski projekt holivudske miljenice, čija je promo turneja ove srijede započela u Londonu

Za posebnu projekciju novog filma, koji 8. prosinca stiže na Netflix, 56- godišnja Julia Roberts ništa nije prepustila slučaju.

S dugogodišnjom prijateljicom i stilisticom, Elizabeth Stewart, osmislila je izdanje u kojemu su glavnu riječ vodili sjajni dodaci.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poput mlađahnog kolege Timotheea Chalameta na londonskoj premijeri filma 'Wonka', Julia Roberts u britanskoj prijestolnici također je osvanula u ružičastom kompletu.

Stvoren od minijaturnih hlačica i sakoa na dvoredno kopčanje, dio je Guccijeve nadolazeće kolekcije, no zahvaljujući blještavim dodacima i obući nalazio se u drugom planu.

Uz višeslojnu dijamantnu ogrlicu brenda Chopard, nosila je par srebrnih Guccijevih salonki prekrivenih nizom dugih perlica koje su prekrivale detalj minijaturne pete kitten.

Ove glamurozne cipele, kao stvorene za sezonu blagdanskih zabava i domjenaka pred nama, također su predstavljene u Guccijevoj nadolazećoj kolekciji pa još uvijek nisu dostupne u prodaji.