sin Phinnaeus i kći Hazel

Njezine bebice odrastaju: Julia Roberts podijelila dirljivu uspomenu

29.11.2023 u 13:54

Bionic
Reading

Devetnaest godina je prošlo otkad je Julia Roberts na svijet donijela blizance Phinnaeusa i Hazel, a njihov rođendan iskoristila je da se prisjeti vremena njihovog ranog djetinjstva i zajedničkih trenutaka

Premda ju mnogi doživljavamo kao holivudsku divu, Julia Roberts često se šali da je većinu vremena tek domaćica posvećena odgoju svoje troje djece. U utorak je glumica iskoristila trenutak da svojim blizancima putem Instagrama čestita rođendan, a učinila je to starom obiteljskom fotografijom.

'Nema riječi za radost, zabavu, divlji metež zajedničkog života', napisala je glumica uz crno-bijelu polaroid fotografiju koja prikazuje nasmiješenu Roberts kako sjedi držeći blizance u rukama.

Glumica rijetko kad objavljuje fotografije iz privatne obiteljske arhive jer ima stav da djeci nije mjesto na društvenim mrežama, posebice zbog opasnosti koje danas vrebaju na Internetu.

'Zanimljivo je pokušavati odgajati djecu u današnje vrijeme jer je sve tako novo - pritisci, resursi, svijet u rukama. Pokušavam ih držati podalje od društvenih mreža, jer zapravo ne razumijem što im to sada treba', rekla je ranije.

Ranije je glumica progovorila o izazovima odgoja tinejdžera u današnjem svijetu, a priznala je i da su se ona i suprug Danny Moder trudili da se ne ističu svojim zanimanjima koja im donose zvjezdani status. Roberts je istaknula da sve do 2015. njezina djeca nisu mislila da je ona uopće celebrity, a istaknula je i osjećaj zahvalnosti koji ima zbog osjećaja da su poput bilo koje druge obitelji u ulici.

'Zajednički obrok je doista važan, a to je vrijeme kada vodimo neke nevjerojatne razgovore. Obično doručkujem i večeram sa svojom djecom svaki dan', ispričala je glumica i majka troje djece.

U BIJELOJ KUĆI

[FOTO] Na ovakve izljeve nježnosti u javnosti od Julije Roberts i Dannyja Modera nismo navikli

Pogledaj galeriju