zanimljiv twist

Još jedno moćno izdanje Ive Šulentić: Ovaj stajling je dokaz da klasika nije dosadna

21.01.2024 u 09:12

Bionic
Reading

Polufinalna večer HRT-ovog showa The Voice donijela je pregršt uzbuđenja, ali i stajlinga koji privlače pažnju. I dok su svi napeto iščekivali odluku o četvero natjecatelja koje ćemo gledati u finalu, voditeljica Iva Šulentić pažnju je privlačila još jednim dobrim stajlingom

U polufinalu HRT-ovog showa The Voice natjecalo se se osam najboljih - dvoje iz tima Damira Urbana, dvoje Vanninih, dvoje od Dine Jelusića te dvoje od Davora Gopca, a kraj večeri otkrio je četiri imena, po jedno od svakog mentora koja ćemo gledati u finalu.

I dok su finalisti Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar i Martin Kosovec oduševili svojim nastupima, voditeljica Iva Šulentić oduševila je modnom kombinacijom, za koju je zaslužan stilist i dizajner Boris Banović. Iva je inače ljubiteljica urbanog stila, a njezinim ormarom dominiraju odlični i nosivi komadu poput traperica, košulja i sako koji se vrlo lako kombiniraju i kreiraju svaki put drugačiji stajling.

Ivine cool odjevne kombinacije na malim ekranima vrlo često odražavaju i njezin vlastiti stil, no u ulozi voditeljice showa The Voice pokazala je i svoju drugu stranu – vrlo zavodljivu i senzualnu. Izbor je često padao na zavodljiva crna izdanja, poput vamp looka sa satenskim topom iz Zare i hlačama hlače visokog struka ukrašenim perjem te vječne male crne haljine posute šljokicama čiji dizajn potpisuje eNVy room.

  • +10
Polufinale 'The Voice' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro / HRT

A crni stajling bio je izbor i za finalnu večer u kojoj je Iva zablistala u total black looku sa zanimljivim twistom. U gornjem dijelu dominirala je crna košulja bez rukava duljeg kroja koja je lijepo pratila liniju tijela. Uz košulju čiji dizajn s gumbićima i ušivenim džepovima pomalo podsjeća prsluk nosila je klasične crne hlače sa zanimljivim twistom. Naime, jednu stranu hlača prekrivao je lepršavi materijala s naborima podsjećajući na maksi suknju.

Vrlo chic kombinaciju u vječno elegantno crnoj boji Iva je upotpunila jednako chic cipelama, srebrnim salonkama špic vrha, make-up nije bio prenaglašen, a kosu je oblikovala valovima.