u voiceu

Vamp izdanje Ive Šulentić kakvo nismo očekivali

30.12.2023 u 20:21

Iva Šulentić

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije

Bionic
Reading

Osma emisija popularnog showa 'The Voice Hrvatska' donosi nokaut-fazu natjecanja, a ovim stajlingom Iva Šulentić itekako je zakucala

Simpatičnu Ivu Šulentić navikli smo gledati u cool odjevnim kombinacijama koje često odražavaju i njezin vlastiti stil. Šulentić je ljubiteljica urbanog stila, no večeras ju ipak gledamo u zavodljivom crnom izdanju.

Šulentić je tako večeras pokazala pravi vamp look: uz jednostavan satenski top iz Zare odjenula je hlače visokog struka koje su na nogama ukrašene popularnim perjem, a za vamp stajling zaslužan je stilist i dizajner Boris Banović.

Swarovski nakit zaokružilo je ovaj outfit popularne voditeljice, a 'točku na i' stavila je upadljivom smokey-eye šminkom i kovrčavom kosom.

Podsjetimo, Iva Šulentić ove se jeseni vratila na HRT nakon porodiljnog dopusta. Sredinom lipnja Šulentić je postala majka djevojčice, no pojedinosti o svom privatnom životu rijetko dijeli. Zasad se zna da je Šulentić u sretnoj vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba koji je ima bogato iskustvo rada u industriji informacijske tehnologije i usluga.