zašto joj je 2023. posebna?

Iva Šulentić prvi put o novoj ulozi: 'Majčinstvo mi je donijelo mir, zadovoljstvo i radost'

01.01.2024 u 15:14

Bionic
Reading

Posljednjih par dana mnogi rade presjek prošle godine zbrajajući pluseve i minuse godine te pišući ciljeve za novu. Najčarobniji trenutak protekle godine Ive Šulentić dolazak je kćerkice, djevojčice čije ime još uvijek ne želi otkriti

40-godišnja televizijska voditeljica Iva Šulentić odjavom u emisiji 'Kod nas doma' 2. veljače obznanila je da čeka bebu. Iako tada ime njezinog partnera nije bilo poznato, radosna vijest razveselila je brojne gledatelje HRT-a. O svom privatnom životu Šulentić ne govori puno, no povremeno podijeli neki trenutak svog života sa zajednicom pratitelja na društvenim mrežama.

Sredinom lipnja Šulentić je postala majka djevojčice čije se ime još uvijek ne zna, no simpatična je voditeljica otkrila da je djevojčica promijenila njezin život.

'Majčinstvo mi je donijelo mir, zadovoljstvo i radost - sve je sjelo na svoje mjesto, jako sam sretna i zahvalna. Osjećam neopisivu ljubav i da je sve baš tako kako treba biti', rekla je Iva Šulentić za Gloriju.

U ostatku intervjua otkrila je kako je dolazak kćerkice promijenio njezine prioritete, ali i blagdane: 'Prošle sam godine sve ukrasila već početkom prosinca i kod kuće dočekala Novu godinu, trudna, a i ovu ću dočekati u toplini doma svoga, ali sada u zagrljaju svoje kćeri.'

Popularno televizijsko lice već se vratilo snimanjima i televizijskim projektima, a time i showu 'The Voice Hrvatska'.

Iva Šulentić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije