UVIJEK LIJEPA

Jeste li znali da je legendarna Michelle Pfeiffer bila misica? Evo kako je izgledala prije 40-ak godina

26.02.2021 u 12:04

Bionic
Reading

Prelijepa Michelle Pfeiffer tek se prošle godine priključila društvenim mrežama, no hvaljena glumica u kratkom je roku stekla velik broj pratitelja

Zvijezda filmova 'Lice s ožiljkom', 'Opasne veze' ili 'Žena mačka' na Instagramu ima rastuću vojsku fanova kojima često daje uvid u svoju svakodnevicu.

Ne libi se objaviti fotografije i bez trunke make upa ili u kućnom izdanju, a obožavatelje je iznenadila snimkom iz prošlosti koju je odnekud 'iskopala'.

Slavna ljepotica, baš poput mnogih kolegica, svoj je put prema filmskom svijetu započela kao model, a natjecala se i na izboru ljepote.

Plavokosa glumica, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena u Hollywoodu, i u 60-ima plijeni poglede bezvremenskom ljepotom i mladolikim izgledom, a njezina je stara snimka s izbora za Miss sve očarala.

  • +15
Michelle Pfeiffer sa suprugom Davidom E. Kelleyjem je u braku od 1993. godine Izvor: Profimedia / Autor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

'Pa svi moramo odnekud početi', napisala je hvaljena glumica, a za objavu je dobila bezbroj komplimenata za svoj izgled.

Michelle je 1978. bila Miss Orange County, a iste godine sudjelovala je na izboru za Miss Kalifornije te je završila na šestom mjestu. To joj je otvorilo vrata modelinga i svijeta mode, a ostalo je povijest.

Michelle Pfeiffer Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

Glumica je od 1993. u sretnom braku s Davidom E. Kelleyjem, tvorcem kultne serije 'Ally McBeal'.

U jednom je ranijem intervjuu Michelle otkrila kako u slobodno vrijeme uživa nositi casual odjeću poput traperica, birkenstockica, tenisica...