ZA SVAČIJI UKUS I DŽEP

Pozvani ste na vjenčanje? Bacite oko na ove prekrasne haljine koje smo za vas upecali u trgovinama

26.02.2021 u 11:03

Bionic
Reading

Sezona vjenčanja samo što nije otvorena, čemu su se uvelike prilagodile i brojne high street i dizajnerske trgovine nudeći pregršt večernjih haljina idealnih za sve svečanije prigode. Bacili smo oko na ono što se nudi u trgovinama i za vas pronašli najljepše svečane haljine za svačiji ukus i džep

Većina mladenaca je u 2020. teška srca otkazala svoja vjenčanja. Bila je to godina koju ćemo pamtiti po izležavanju na kauču u trenirkama i mahnitom kupovanju namirnica sa zaštitnim maskama na licima. No stanje se sada konačno vraća u normalu, najavljeno je otvaranje kafića i restorana, a to znači da se možemo početi nadati i većim druženjima.

Vjenčanja će ove godine biti puno isplativija nego prethodne, a obzirom na to da se mnogima ove godine nagomilalo pozivnica na njih, sigurno već razmišljate o tome što odjenuti. Na svu sreću, trgovine nas nisu razočarale svojom ponudom glamuroznih i elegantnih haljina.

Prije nego započnete sa šopingiranjem dobro proučite gdje će se održati vjenčanje na koje ste pozvani. O tome ovisi i izbor haljine. Ukoliko je to vjenčanje na nekom prekrasnom travnjaku na otvorenom, predlažemo vam da izbjegavate maksi haljine i štikle s tankim potpeticama, jer će haljina u suprotnom završiti prljava, a potpetice omotane debelim slojem zemlje.

Također, ono što svakako trebate napraviti jest odrediti budžet koji planirate potrošiti na haljinu. On bi trebao biti u skladu s vašim mogućnostima, tako da ostatak mjeseca ne završite na kruhu i vodi, a i ne zaboravite da u budžet ulaze cipele i modni dodaci, o kojima također treba voditi računa.

  • +25
Haljine za vjenčanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Iz onog što smo mogli vidjeti ponuda je uistinu spektakularna i raznolika, tako da se nimalo ne morate brinuti da možda nećete naći nešto po svom guštu.