BLAGDANSKI UGOĐAJ

Jeste li ih isprobali? Uz ove genijalne trikove svako božićno drvce izgledat će očaravajuće

01.12.2022 u 13:51

Bionic
Reading

TikTok kao omiljena platforma generacije Z dom je milijunima DIY videa, a posebno su korisni kada je u pitanju uređenje doma za blagdansku sezonu. Ovoj činjenici u prilog dovoljno govori hashtag #christmashack na TikToku s preko 179,7 milijuna pregleda

Kako bi vam pomogli da ostanete na čelu blagdanskih trendova na društvenim mrežama, ovo su neki od najboljih trikova za božićne ukrase prema TikToku, rangirani na temelju ukupnog broja pregleda.

Trik s lampicama  

Video TikTokerice Kelly Fitzsimos (@kellyfitzsimons__) postao je viralni nakon što je otkrila kreativan i bezbolan način za postavljanje lampica na božićno drvce. Fitzsimons gura svjetla u podnožje drvca i kreće prema gore, krećući se slijeva nadesno dok ne dođe do vrha. 

@kellyfitzsimons__ Get those lights right up the trunk and watch your tree glow 🎄 I used 3 x 2000 cluster lights #christmas #christmastree #christmashack #lifehack ♬ original sound - Kelly Fitzsimons

Trik sa šljokicama

Detalj šljokica neizostavan je na bogato ukrašenim jelkama, a TikTokerica Teana (@Itstea____) otkrila je kako ih ove blagdanske sezone možete iskoristiti na sasvim drugi način. Njezin video u kojem objašnjava kako omotava šljokice oko svog božićnog drvca kako bi mu dala svjetlucav, jedinstven izgled postao je pravi hit. Teana to čini tako da šljokice omota oko kraja pojedine grane stabla, zatim je zategne i učvrsti.

Trik s kuglicama

Poželite li kuglice na boru ove blagdanske sezone istaknuti na posve drukčiji način, genijalnu ideju za to ima ova TikTokerica. Umjesto klasičnih kukica za kuglice iskoristila je savitljivu žicu na koju je poslagala nekoliko kuglica I zavezala na način da izgledaju poput grozda kada se postave na bor.

Trik s balonima

Pokušavate li slijediti određenu shemu boja za ovogodišnji božićni dekor? Onda će vas vjerojatno zanimati što TikTok korisnica @popitballoons ima za reći. Njezin viralni video pokazuje kako uskladiti svoje blagdanske kuglice s bilo kojom shemom boja - samo odrežite kraj balona i razvucite ostatak balona preko svoje kuglice, a zatim ga dodajte na svoje drvce.