LUKSUZ NA KVADRAT

Kim Kardashian otvorila je vrata svoga raskošnog doma, a posve očekivano reakcije nisu izostale

01.12.2022 u 12:56

Bionic
Reading

Kim Kardashian za svojih je oko 334 milijuna pratitelja otvorila vrata doma, a komentari nisu izostali

U sjeni skandala s modnom kućom Balenciaga s kojom reality zvijezda i poduzetnica godinama surađuje, Kardashian je pokazala kako izgleda njezin dom koji je uređen u minimalističkom stilu uglavnom u bež tonovima i boji pijeska.

'Stvari u domu koji me čine sretnom', napisala je u opisu Kim, a na objavljenim fotografijama mogli su se vidjeti njezin dnevni boravak, spavaća soba i dio kupaonice.

Bez puno detalja, s velikim staklenim stijenama i lišen ikakvih komada u drugim tonovima osim neutralnih svijetlosmeđih nijansi, dom u kojem živi Kim izazvao je burne reakcije.

Iako je za svoju objavu dobila više od milijun lajkova, neki baš nisu bili zadovoljni viđenim.

'Dnevni boravak izgleda kao da je scenografija za neki horor film', 'Kao da smo u nekoj psihijatrijskoj bolnici', 'Hladno i bez imalo života', samo su se redali negativni komentari, a mnogi su ponovno pozvali Kim da se ogradi od Balenciage.

NEK' SE VIDE TRBUŠNJACI

Ono kad nadmašiš i Kardashianke: Olivia Wilde šokirala stajlingom na glamuroznom eventu – samo trakica preko grudi i široka suknja

Pogledaj galeriju

Kim je svojim poslovnih pothvatima dodala i kolekciju detalje za svoj dom u sklopu svoje SKKN BY KIM Home Accessories kolekcije u kojoj također prevladavaju neutralni tonovi.

Inače, ovih je dana Kardashian u fokusu zanimanja medija i zbog svoje veze s modnom kućom Balenciaga.

Zbog skandalozne modne kampanje koja uključuje djecu u neprimjerenom kontekstu, javno se ogradila.

'Cijenim Balenciagino uklanjanje kampanje i javnu ispriku. Razgovor s njima otkrio mi je da shvaćaju ozbiljnost problema i da će poduzeti potrebne mjere da se to više nikada ne ponovi', izjavila je 42-godišnja zvijezda, čija se reakcija najviše očekivala, dodavši kako 'razmatra' daljnju suradnju s brendom.

'Što se tiče moje budućnosti s Balenciagom, trenutačno ponovno procjenjujem svoj odnos s tim brendom, temeljeći ga na njihovoj spremnosti da prihvate odgovornost za nešto što se uopće nije smjelo dogoditi - i radnjama koje očekujem da poduzmu za zaštitu djece', napisala je netom prije službene izjave brenda.