SLAVNI DOČECI

Jennifer u Meksiku s dragim, Lindsay u Miamiju s dragom

31.12.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Jennifer Aniston Novu godinu dočekat će u Meksiku u susjedstvu dečka Johna Meyera, a Lindsay Lohan radit će društvo curi Samanthi u Miamiju

Dok je to što Božić nisu proveli zajedno doveo javnost sumnju u ozbiljnost veze između Jennifer Aniston i Johna Mayera, doček Nove godine možda opet promijeni ljubavnu ploču. Naime, dok je Jennifer Božić dočekala u Los Angelesu, a njen dragi u New Yorku, Novu godinu odlučili su dočekati znatno bliže jedno drugome.

Jennifer Aniston tako će odbrojavati sekunde do ponoći sa starom prijateljicom Courteney Cox Arquette, njenim suprugom Davidom i kćerkicom Coco u Meksiku, dok će John 2009. dočekati s braćom tek nešto dalje. Samo prekrasna šetnica uz mora dijelit će ih od zajedničkog nazdravljanja Novoj godini uz poljubac i šampanjac.

Lindsay i Samantha

Drugi slavni par poznat po stalnim i bolnim obratima u vezi, Lindsay Lohan i Samantha Ronson, Novu godinu dočekat će u Miamiju, i to radno. Naime, nakon što je Samantha izašla iz bolnice, u kojoj je završila zbog iscrpljenosti prije desetak dana, osjeća se mnogo bolje i spremna je za nove radne pobjede. Tako će friška rekonvalescentica Novu godinu dočekati radno, kao DJ u klubu Madison u Miamiju, a u društvu svoje nježnije (ili koje već) polovice.