u stilu 90-ih

Jennifer Aniston već 30 godina ne izlazi iz istog modela haljina, a jasno je i zašto

20.02.2024 u 08:59

  • +9

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Glumica je na dodjeli People's Choice Awards 2024. zabljesnula u atraktivnoj maloj crnoj haljini bez naramenica i s asimetričnim rubom, a koja joj je izvrsno pristajala. Tim izborom pokazala je da ne odustaje od modela haljine koji nosi od 1995. godine

Teško je pronaći neku drugu boju koja je toliko sofisticirana, elegantna i prigodna poput crne. Možda upravo zato i ne čudi to što je ikone poput Jennifer Aniston biraju za svoju 'džoker boju'.

Omiljena 55-godišnja glumica ovu godinu i sezonu dodjele nagrada obilježila je sjajnim crnim stajlinzima. Tako je za Critics Choice Awards nosila total black stajling s uskim hlačama te je bila proglašena jednom od najbolje odjevnih dama te večeri.

Te se formule držala i na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa, odlučivši se za minimalističku crnu haljinu. Sada je na dodjeli nagrada People's Choice još jednom potvrdila svoju ljubav prema crnoj boji te najavila nastavak sjajnih crnih stajlinga i ove sezone odjenuvši originalnu malu crnu haljinu s najlaskavijim izrezom bez naramenica.

Jennifer Aniston iznenada se pojavila na ceremoniji uručenja nagrade People's Icon njezinom prijatelju Adamu Sandleru, i to odjevena u atraktivnu kratku crnu haljinu s efektom steznika i srcolikim izrezom bez naramenica, koji je savršeno stilizirao siluetu. Asimetrična i slojevita suknja te laskavi izrezi na leđima dali su dodatnu dozu originalnost dizajnu koji je vješto izbjegao klasiku, ali bez odustajanja od glamura klasičnog za malu crnu haljinu.

Minimalistički stajling u stilu 90-ih zaokružila je jednostavnim crnim sandalama visokih potpetica s remenčićem uz gležanj i zlatnom ogrlicom.

Jennifer su modni kritičari više puta proglasili jednom od najbolje odjevenih glumica, a ona po pitanju stajlinga igra na sigurno, i to gotovo 30 godina. Naime na glamuroznim događanjima redovito se pojavljuje u crnim haljinama srcolikih izreza, koje su najbolji predstavnik minimalizma 90-ih, a upravo je taj model haljine nju, ali i njen lik iz 'Prijatelja' Rachel Green učinio ikonom stila.

Tijekom godina se etablirala se kao jedna od najreprezentativnijih ikona stila 90-ih, a na isti način na koji traje groznica za 'Prijateljima' traje i elegancija njezinog izgleda. Prije gotovo 30 godina Aniston je pronašla model savršene crne haljine, besprijekorno elegantan i jednostavan, koji joj pri tome stoji kao saliven. Od tada je u brojnim prilikama nosila identičan dizajn s izmjenama po pitanju duljine i volumena suknje.

Riječ je o haljini jednostavnog, ali vrlo efektnog kroja – bez naramenica, srcolikog izreza, suptilno istaknutog struka i suknje koja klizi niz siluetu. A stajlinzi koje je glumica odabrala za novu sezonu nagrada pokazuju da nema namjeru odustati od te provjerene formule koja ju je više puta smjestila na sam vrh najbolje odjevenih.