LJETNO IZDANJE

Jennifer Aniston pokazala savršeno istrenirane noge u najkraćoj haljini dosad

01.08.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Zgodna zvijezda hit serije 'Prijatelji' oduševljava svojim ženstvenim modnim stilom u kojem prevladavaju kreacije koje ističu njezinu vitku figuru

Jennifer, koja je nakon prestanka snimanja kultne TV serije izgradila impresivnu karijeru u Hollywoodu, velika je ljubiteljica klasike te ne robuje trendovima, a njezine kombinacije su uvijek vrlo chic.

  • +6
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Na snimanju svog novog filma 'Murder Mystery', u kojem joj je partner poznati komičar Adam Sandler, lijepa 49-godišnja Amerikanka plijenila je poglede u stajliš kombinaciji kratke haljine cvjetnog uzorka koja je otkrila njezine vitke noge.

Ovaj je upečatljiv look začinila špagericama na punu petu poznatog brenda Soludos, iz kojih Jennifer ljeti ne izlazi te ih kombinira s udobnim trapericama širih krojeva ili popularnim cargo hlačama.

Nije samo Jennifer ljubiteljica špagerica na punu petu: obožavaju ih i sestre Middleton te ih kombiniraju s ljetnim haljinama i suknjama.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Malo šminke i njezin zaštitni znak, pomno isfenirana kosa sa strateški posvijetljenim pramenovima, lijepo su se uklopili u ovu modnu priču omiljene glumice koja je u 'Prijateljima' glumila simpatičnu Rachel Green.

  • +3
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Film se snima na lokacijama u Italiji, u prekrasnom gradiću Como.

Nakon razvoda od glumca Justina Therouxa, s kojim je u vezi bila sedam godina, a u braku dvije, Jennifer je utjehu pronašla u poslu. Ozračje na setu je sjajno, a filmski partner joj je glumac Adam Sandler, s kojim je Jen već surađivala na filmu 'Just Go With It' 2011. godine.

Lijepoj plavuši povratak na posao jako godi, a izvori su otkrili kako uživa na setu. 

'Jen je vrlo sretna na snimanju. Atmosfera na setu je zbilja sjajna', otkrio je jedan izvor.