MODNE BLIZANKE

Slavne prijateljice Jennifer Aniston i Courteney Cox zablistale u identičnim stajlinzima

08.06.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Nakon zajedničkog pojavljivanja na glamuroznoj zabavi modne kuće Chanel, slavne prijateljice Jennifer Aniston i Courteney Cox nisu željele propustiti 46. izdanje dodjele nagrada Life Achievement u organizaciji Američkog filmskog instituta

Ovogodišnje izdanje nagrada Life Achievement bilo je posvećeno liku i djelu Georgea Clooneyja, a kako bi iskazale podršku slavnom kolegi, na crvenom tepihu pojavio se nerazdvojni dvojac - Jennifer Aniston i Courteney Cox.

  • +13
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Da ih osim bliskog prijateljstva, koje je započelo 1994. godine na setu kultnog sitcoma 'Prijatelji', veže i sličan smisao za modu, na glamuroznoj dodjeli nagrada potvrdile su pojavom u crnim haljinama identične siluete.

Slavna Jennifer Aniston tako je zablistala u kreaciji s potpisom francuskog dizajnera Christiana Lacroixa. Spomenuta haljina koja je svijetu predstavljena u sklopu dizajnerove kolekcije visoke mode ističe se drapiranim krojem dekoltea i naglašenim strukom koji je postignut mješavinom materijala satena i baršuna.

Laskavoj haljini koja je istaknula njezinu skladnu liniju, 49- godišnja Jennifer pridružila je jednostavne crne štikle s potpisom Gucci i bijelu torbicu s crvenim detaljima - djelo  francuske modne kuće Valentino.

  • +20
Courteney Cox i Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput Jennifer, glumica Courteney Cox također je odabrala kreaciju francuskog dizajnera. Njezinu haljinu potpisuje slavni Roland Mouret, a osim detaljem tanke naramenice na ramenu, drapirani materijal na području dekoltea i struka učini ju zanimljivim odabirom za hod na glamuroznom crvenom tepihu.

Osim što su haljinama identičnih silueta potvrdile da dijele gotovo identičan smisao za modu, slavne prijateljice svoja svečana izdanja također su na jednak način stilizirale. Poput Jennifer, Courteney je odabir haljine naglasila jednostavnim crnim štiklama i dodatkom minijaturne torbice.

Jennifer i Courteney nedavno su zadobile veću medijsku pozornost nakon što je otkriveno da će Jennifer biti kuma na skorom vjenčanju Courteney s gitaristom benda Snow Patrol, Johnnyjem McDaidom.

'Courtney ne bi željela stati pred oltar bez Jennifer pored nje. Njih veže veliko i jako prijateljstvo', izjavio je britanskom tabloidu Mirror izvor blizak glumicama.

  • +3
Courteney Cox i Johnny McDaid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia