zauvijek prijateljice

Jennifer Aniston i Courtney Cox plijenile poglede na modnoj zabavi

04.06.2018 u 11:35

Bionic
Reading

Nekoć kolegice u hit seriji 'Prijatelji', a danas bliske prijateljice Jennifer Aniston i Courtney Cox svojom pojavom uveličale su zabavu modne kuće Chanel održanu u Malibuu

Glamurozna večera u organizaciji luksuzne francuske kuće uspjela je privući brojne holivudske zvijezde, a listi poznatih na događanju pridružile su se slavne prijateljice Jennifer Aniston i Courtney Cox.

Ovaj nerazdvojni dvojac koji je 1994. godine spojio kultni sitcom 'Prijatelji', poput mnogobrojnih zvjezdanih uzvanika, prigodno je zablistao u odjevnim kombinacijama s potpisom Chanela.

Holivudska miljenica Jennifer Aniston na glamuroznoj zabavi odlučila je impresionirati okupljeno mnoštvo i javnost u crnom od glave do pete, s fokusom na crnom kompletu hlača kulotica i blejzera ukrašenih satenskim gumbima.

Kao velika ljubiteljica modne klasike, Jennifer je navedeni komplet upotpunila majicom na bretele i satenskim stiletto cipelama u špic, dok se po pitanju dodataka odlučila za pismo-torbu ukrašenu resicama i logom Chanela te kombinaciju zlatnih ogrlica s privjeskom krila i lokota.

  • +18
Jennifer Aniston i Courtney Cox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ništa manje elegantno izdanje nije imala Courtney Cox te se na zabavi pojavila u crno-bijeloj kombinaciji od satena. Hlače visokog struka i širih nogavica nosila je uz bijelu bluzu s crnom trakom oko ovratnika, a detalji u znaku decentne ogrlice s privjeskom srca i Chanelove torbe od tvida s metalnim remenom poslužili su za stiliziranje elegantne kombinacije.

Zajednički izlazak Jennifer i Courtney uslijedio je nakon što je u javnosti odjeknula vijest da će Jennifer biti kuma na skorom vjenčanju Courtney s gitaristom benda Snow Patrol, Johnnyjem McDaidom.

  • +3
Courtney Cox i Johnny McDaid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Courtney ne bi željela stati pred oltar bez Jennifer pored nje. Njih veže veliko i jako prijateljstvo', izjavio je britanskom tabloidu Mirror izvor blizak glumicama.