VJERNA SVOM STILU

U nepogrešivoj crnoj haljinici Jennifer Aniston odala počast najvjernijem prijatelju

19.02.2024 u 13:35

  • +2

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Aniston u posljednje vrijeme niže outfite u crnoj boji, a u još jednoj crnoj haljinici zablistala je na dodjeli nagrada u Kaliforniji

Jennifer Aniston bila je i ostala legenda televizije! Sinoć je opet osvojila nagradu za svoj rad, a ovaj put riječ je o nagradi za najbolju dramsku TV zvijezdu za svoju ulogu u seriji 'The Morning Show'. Još je jedanput nasmijala sve okupljene, pokazala da joj je moda u malom prstu, ali i da u surovom svijetu poznatih još uvijek postoje pravi prijatelji.

Na dodjeli nagrada People's Choice Awards 2024. u nedjelju glumica je zablistala u kratkoj crnoj haljini bez naramenica, a asimetrična i razigrana haljina otkrila je njezine utrenirane noge. Osim nepogrešive crne haljinice, Aniston se pojavila noseći kultnu 'rachelicu', trendi frizuru kakvu je nosila u seriji 'Prijatelji'.

'Volim raditi našu emisiju 'The Morning Show' jako se zabavljamo. Razlog zašto danas stojim ovdje je iskreno samo zbog vas, ljudi, jer ja ne bih bila ovdje. Nitko od nas ne bi bio ovdje, zaista, bez vas. Dakle, ovo mi znači sve na svijetu. I zaista to cijenim od srca. Hvala vam, rekla je Aniston primivši nagradu.

Uz zahvale za svoju, Aniston je održala govor povodom još jedne nagrade posebnog značaja.

@accesshollywood Jennifer Aniston hilariously pays tribute to her bestie, the 2024 #PCAs People’s Icon recipient, Adam Sandler 🏆 #AwardSeason #JenniferAniston #AdamSandler ♬ original sound - Access Hollywood

Na ceremoniji dodjele također je dodijelila jedno od najvećih priznanja večeri i svom dugogodišnjem prijatelju Adamu Sandleru uručila nagradu 'People's Icon Award'.

'Večeras sam ovdje da odam priznanje svom jako dobrom prijatelju. Mom bratu od druge majke. I izvanrednom ocu, mužu i jednom od najvjernijih prijatelja koje možete ikada, ikada, imati', rekla je glumica obrativši se Sandleru nadjenuvši mu status ikone.

dobra zabava

Izgleda fantastično: Jennifer Aniston 'uhvaćena' u noćnom izlasku

Pogledaj galeriju