san svake dame

Jennifer Aniston otvorila vrata svog velikog walk-in ormara o kakvom svi maštaju

22.02.2024 u 11:12

Bionic
Reading

Poznata glumica tijekom godina je razradila sustav garderobe u kakvoj se najbolje snalazi... Riječ je o golemom walk-in ormaru s pregradama i u sekcije podijeljenom garderobom

Jennifer Aniston vlasnica je ormara u kojem se skrivaju neki komadi koji uživaju status 'ikoničnih'. Mnogi bi rado zavirili i prekopali njezine vješalice i police, a glumica je u najnovijoj objavi na Instagram otkrila kako izgleda dio njezine luksuzne garderobe smještene u sklopu njezine vile na Bel-Airu koju dijeli sa svoja tri psa.

I baš kako mnoge dame maštaju, odjeća je posložena u prekrasni veliki walk-in ormar koji je pun svjetla.

Ormar je nalik kakvom modnom butiku te je izrađen od drvenih stijenki, a toliko je velik da se u njega može smjestiti čak nekoliko članova njezinog tima zaduženog za stajlinge i ljepotu. Naravno, u jednom je dijelu smješten i kutak za ljepotu s velikim ogledalom sa svjetlima i stolicom na kojoj sjedi dok je šminkanje u tijeku.

Podijeljene fotografije otkrivaju kako se glumica spremala za dodjelu nagrada People's Choice na kojoj je dobila nagradu za svoju ulogu u seriji 'The Morning Show'. Večer dodjele nagrada obilježila je njezina kratka crna haljina koja je pokazala kako 'mala crna haljina' nikad ne iznevjeri, a popularna frizura 'rachelica' zauvijek je 'as iz rukava' na koji zvijezda tv serija može računati u svakoj prilici.

  • +9
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA