SVE ZA REKLAMU

Jennifer Aniston s njim je imala najveću TV romansu, no danas se toga ne sjeća... Ili?

07.02.2024 u 12:29

  • +3

Jennifer Aniston i David Schwimmer

Izvor: Profimedia / Autor: Uber Eats / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Obožavatelji hit serije 'Prijatelji' i dan danas se jasno sjećaju ljubavne romanse Rachel i Rossa, koje su glumili Jennifer Aniston i David Schwimmer. Seriju su snimali punih deset godina, a njih su dvoje sada postali i glavne zvijezde jedne televizijske reklame, koja je u kratkom roku postala viralni hit

Iako je s njim, barem na malim ekranima, bila u jednoj od najpoznatijih ljubavnih veza u povijesti televizije, Jennifer Aniston u novoj se urnebesnoj reklami nije mogla sjetiti tko je David Schwimmer kada joj je on prišao.

54-godišnja glumica s tri godine starijim Schwimmerom jedna je od zvijezda najnovije reklame za Uber Eats, a snimljene za finale ovogodišnjeg Super Bowla.

U jednominutnoj reklami, uz njih se pojavljuju i David i Victoria Beckham, ali i još neke druge američke zvijezde, koje su za ovakav vid reklame zasigurno primili izdašne honorare.

A sve počinje scenom kada Jennifer dobija torbu punu stvari, u kojoj su između ostalog i cvijeće i šampon, koja je stigla Uber Eatsom i koju joj je predala asistentica produkcije. Dok preuzima torbu, asistentica joj govori kako nije znala da možeš sve to naručiti na Uber Eatsu, a na to joj Jennifer Aniston odgovara:

  • +7
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JUAN RICO / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

'Pa, znaš što kažu - kako bi zapamtio nešto, moraš nešto drugo zaboraviti. Napraviti malo mjesta.'

Odmah nakon toga Schwimmer stiže na set i prilazi glumici pokušavajući je zagrliti, na što ona ustukne i stavi torbu ispred sebe kako bi ga spriječila u zagrljaju. Pritom ga pita: 'Poznajemo li se?', a on joj odgovara kako su radili deset godina zajedno.

dobra zabava

Izgleda fantastično: Jennifer Aniston 'uhvaćena' u noćnom izlasku

Pogledaj galeriju

Ni nakon toga ona se i dalje ne može sjetiti tko je on, pritom se okreće i odlazi, govoreći samoj sebi: 'Kao da bi ikad zaboravila deset godina svog života.'