uvijek intrigira

Jelena Veljača otplovila u modne 70-e: Ležerno hippy izdanje za šetnju prirodom

22.07.2020 u 11:32

Bionic
Reading

Osim aktivizma glumica, scenaristica i producentica poprilično je aktivna i na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje svoje fotografije u zavidnim izdanjima. Većinom su to ženstvene kombinacije kojima dominiraju haljine, a dobro joj pristaje i stil kakav je pokazala u zadnjim objavama na društvenoj mreži

Gdje god da se nalazila, bilo to u vlastitom domu ili vani u provodu, Jelena Veljača redovito plijeni poglede svojim zanimljivim i profinjenim stilom. Nerijetko je viđamo u damskim haljinama, no s druge strane, voli i ležernije kombinacije. Za odlazak u svetonedjeljski kraj i posjet konjičkom klubu pokazala se u hippy izdanju - ispranim trapericama kakve su se nosile u sedamdesetima i bluzi boho stila iz Zare.

Opet su je pratitelji nahvalili u komentarima da je prekrasna i savršena, a jedna od pratiteljica ju je pitala: 'Meni nije jasno kako ti uvijek uspiješ izgledati tako sjajno?' Jelena joj je odmah odgovorila da fotografije gdje loše ispadne - ne objavljuje.

View this post on Instagram

600 krugova poslije #thisisus

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

U mladosti je Jelena Veljača bila prepoznatljiva po nježnom izgledu svijetlog tena i svojoj glumačkoj karijeri koju je započela prije 15 godina. Iako su joj se približile četrdesete izgleda mladoliko. Od kratke kose i androgenog izgleda u smokingu pa sve do glamuroznih izdanja na crvenom tepihu, oduvijek je bila prava modna veteranka. Ranije je izjavila da stalno kupuje iste stvari: kožne jakne, skinny traperice, trapezice, samt, haljine od baršuna, lepršave haljine, motociklističke čizme, umjetne bunde, ali da joj se pristup kupovanju promijenio od kad je rodila kćer Lenu.