žele ga svi

Jelena Rozga ponovno je stajlingom izazvala pomutnju, a haljina koju nosi dolazi s polica jednog od najtraženijih brendova

27.01.2023 u 09:44

Bionic
Reading

Već dulje vremena Jelena Rozga slovi za jednu od bolje odjevenih Hrvatica, a taj laskavi status potvrđuje svakim svojim pojavljivanjem. Iznimka nije bila ni dodjela Cesarice gdje je pjevačica zablistala u kreaciji kao stvorenoj za privlačenje pogleda i to s potpisom jednog od traženijih brendova današanjice

Jelena Rozga nazočila je dodjeli hrvatske glazbene nagrade Cesarica na kojoj publika bira hit godine, gdje je i zapjevala na pozornici. Iako Jelena pažnju privlači glasom, ono što nikome nije moglo promaknuti je njezin besprijekoran stas, ovog uputa upakiran u zanosnu haljinu jednog od najpopularnijih modernih brendova koji već nekoliko sezona žari i pali modnom scenom.

Na crveni tepih, a potom i na pozornicu Jelena Rozga kročila je odjevena u bijelu haljinu midi kroja koja se isticala nabranim detaljima, spuštenim ramenima i efektnim čvorom na dekolteu.

Haljina je u puno sjaju istaknula Jeleninu zavidnu siluetu, a pjevačica je još jednom dokazala da je nesumnjivo jedna od stilski najdotjeranijih dama domaće scene. Naime, Jelena, čije modne kombinacije redovito izazivaju divljenje, u ormaru nerijetko ima najpoželjnije komade sezone, a pjevačica ima istančano oko za brendove koji se tek spremaju osvojiti modnu scenu.

glazbena svečanost

Publika je odlučila: Evo tko je slavio na dodjeli Cesarice

Pogledaj galeriju

Tako je bila jedna od prvih domačih dama koja je nosila haljine skandinavskog brenda Rotate Birger Christensen koji je izazvao pravu pomamu kako na domaćoj, tako i stranoj sceni. Nakon toga je nosila i haljinu američke modne dizajnerice Norme Kamali, model koji je bio vruća roba u krugu trendseterica i 'it' djevojaka.

Sada Jelena blista u bijeloj haljini brenda Khaite koji osvaja profinjenom ležernošću. Brend, iza kojeg stoji Catherine Holstein, proslavio 2019. kada se Katie Holmes na ulicama New Yorka pojavila u grudnjaku od kašmira s njegovim potpisom, a nakon toga je krenula pomama. Danas se neki komadi razgrabe i prije nego dotaknu police. Kultni njujorški brend osvaja chic, ali udobnim komadima, a nose ga svi, od Katia Holmes, Kaie Gerber, Selene Gomez, Jennifer Lawrence pa do Jelene Rozge koja je i ovog puta izgledala besprijekorno potvrdivši svoju titulu jedne od najbolje odjevenih domaćih fashionistica. Naime Jelena se našla se i na godišnjem popisu modnog kritičara Fashion Guru koji ju je pohvalio.

Osim toga, prošle godine upravo je Meghan Markle nosila identičan top nabranih ramena i za to dobila same pohvale.

  • +11
Khaite jesen/zima 2022/23 Izvor: Profimedia / Autor: Avalon / Avalon / Profimedia