ljepota jednostavnosti

Meghan Markle ponovo je u središtu modne pozornosti, a sad je pokazala doista zadivljujući komad

17.04.2022 u 09:34

Bionic
Reading

Meghan Markle vidno uživa što je ponovo u središtu pozornosti, a posjet Nizozemskoj u kojoj se održavaju sportske igre za vojne invalide koje je pokrenuo princ Harry, očito joj godi. Lijepa Amerikanka ne skida osmijeh s lica, a na oduševljenje zaljubljenica u modu, prokazala je već i nekoliko odličnih stajlinga

Meghan Markle i princ Harry bili su zvijezde svečane ceremonije otvorenje Invictus igara 2020. u nizozemskom Zuiderparku. Par je ušetao među oduševljenu publiku držeći se za zaruke, a nisu se ustručavali od iskazivanja nježnosti u javnosti pa je Harry ukrao i poljubac od supruge.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meghan, naravno, ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju kad je stajling u pitanju pa je odabrala jednostavan, no izrazito efektan crno-bijeli outfit. Stroge, ravne crne hlače podignula je odličnim nabranim bodyjem spuštenih ramena u boji slonovače. Potpisuje ga njujorški brend Khaite (730 EUR), koji već nekoliko sezona žari i pali modnom scenom.

Efektni body koji je odabrala Meghan istaknuo je zlatnu Cartierovu ogrlicu 'Juste Un Clou' koja košta preko 29.500 eura.

Ovaj luksuzni brend postao je omiljen među holivudskim zvijezdama, a nije mu odoljela ni slavna Amerikanka, koja za pojavljivanja u javnosti, otkako je napustila britanski otok, bira isključivo najluksuznije modne brendove od talijanskog Loro Piana, preko Valentina i Celine do Khaitea.

Za svoje prvo europsko pojavljivanje u javnosti nakon dvije godine odsustva odabrala je predimenzionirani sako i hlače s potpisom Valentina, a u ruci je držala i novi model torbice te talijanske kuće - One Stud u bijeloj boji. Outfit je lijepa vojvotkinja zaokružila bijelim cipelama brenda Aquazzura koje je nosila i na svom vjenčanju.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia