IZGLEDA SJAJNO

Nakon ovog izdanja Jelene Rozge mala crna haljina dobila je sasvim drugo značenje

29.08.2022 u 21:50

Bionic
Reading

Za svoj koncert u Beču splitska se pjevačica pomno dotjerala, a njezin odabir male crne haljine, koji se i ovoga puta pokazao dobitnim, nikoga nije ostavio ravnodušnim

'Romantični Beč... Večer puna ljubavi.. Kakav koncert, kakva energija… hvala vam od srca', napisala je pored objavljene fotografije Jelena Rozga, no te riječi pale su skroz u drugi plan upravo zbog splitske pjevačice koja je pozirala na stepenicama bečkog kluba Tresor.

Naime, za svoj koncert u Beču Jelena Rozga odlučila je modno igrati na provjerenu i sigurnu kombinaciju, pa je odlučila odjenuti malu crnu haljinu, a odabir se pokazao savršenim.

Jelena je odabrala haljinu američke modne dizajnerice Norme Kamali, točnije za njezin model Walter haljine u crnoj boji i bez bretela. Haljina u potpunosti prati liniju tijela, ima dekolte u obliku srca i ne trpi nikakve nesavršenosti.

  • +3
Jelena Rozga Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Na službenim stranicama Norme Kamali ovaj se model može naći u crnoj, crvenoj te snježnobijeloj boji i za nju ćete morati izdvojiti 245 dolara, odnosno, negdje oko 1800 kuna.

Nije trebalo dugo da se krenu nizati komplimenti, a bez riječi je ostavila i modnu influencericu Sonju Kovač koja joj je uz emotikone vatre kratko napisala: 'Woow!'