zagolicala javnost

Jelena Rozga progovorila o ljubavi: 'Ja sam super sretna, sve se nekako lijepo posložilo'

27.01.2023 u 09:18

Bionic
Reading

Prije koji dan je naša pjevačica zablistala u jednom od najseksepilnijih izdanja do sada na dodjeli nagrada 'Music Awards Ceremony' u Beogradu. Mnoge intrigira njezin privatni život koji krije kao zmija noge, no ona je sad odlučila reći koju na tu temu

Jelena Rozga rado je stala pred novinare, a svojim novim izjavama sve je uspjela zaintrigirati. 'Ja sam super sretna, sve se nekako lijepo posložilo', izjavila je pjevačica, a donosi 24sata.

'Je li u pitanju neka nova ljubav?' upitao je pjevačicu novinar, a Rozga mu je odgovorila: 'Pa to ti govorim cijelo vrijeme.' Još je pod dojmom nedavno održanog velikog koncerta u zagrebačkoj Areni, a govorila je i o otkazanom nastupu u Spaladium Areni u Splitu.

'Žao mi je što neću imati koncert u Spaladium Areni, koja je nažalost zatvorena. Htjela sam ponoviti ono što sam napravila prije 12 godina, čak se desio i isti datum, ali evo, tražimo neki drugi prostor. Voljela bih da i moj grad vidi što je njihovo dite radilo zadnjih godinu dana', kazala je.

  • +4
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Rekla je da joj je najveća nagrada što 'publika zna sve njezine pjesme i što ih pjeva od početka do kraja'. Inače, za srpske medije je priznala da se posljednjih nekoliko dana ne osjeća dobro zbog zdravstvenih problema.

'Imam dobrih i loših dana, sada nisam u najboljim danima. Liječnici su mi promijenili terapiju, nadam se da će biti bolje. Nemam štitnjaču, imam upalu hašimoto koja mi je pojela štitnjaču. Dugo se borim s tim, već 14-15 godina. Treba se boriti, ne treba odustajati. Navikla sam imati periode kada nisam najbolje. Nisam dobre volje, puno mi se spava, bole me mišići', požalila se 45-godišnja pjevačica, a prenosi Kurir.

Nakon Beograda, Jelena Rozga se u četvrtak navečer pojavila na dodjeli glazbene nagrade Cesarica. Tom prigodom zabljesnula je u uskoj bijeloj haljini s otvorenim ramenima.

glazbena svečanost

Publika je odlučila: Evo tko je slavio na dodjeli Cesarice

Pogledaj galeriju