o svojoj najboljoj godini:

Emotivna Jelena Rozga: 'Vidjeti ponos i suze vaših roditelja je onaj osjećaj kada sebi kažete - vrijedilo je sve'

30.12.2022 u 12:54

Bionic
Reading

Splitska pjevačica je nedavno započela uspješnu regionalnu turneju 'Minut srca mog' koncertom u rasprodanoj Areni Zagreb. U ovoj godini izašao je i njezin istoimeni akustični album u koji je, kaže, pretočila sve svoje emocije i poklonila ga sebi i svojoj publici

Jelena Rozga je poručila da nasmijana i sretna ispraća ovu godinu i veseli se novoj. Najponosnija je i najzadovoljnija što je 'na koncertu i na akustičnom albumu dala i ostavila svoje srce'. U protekloj godini poseban emotivan moment za nju je bio prisustvo njezinih roditelja na promociji akustičnog albuma i koncertu u Areni.

'Vidjeti ponos i suze vaših roditelja je onaj osjećaj kada sebi kažete - vrijedilo je sve', rekla je za Jutarnji list. Otkrila je da će se možda odmoriti u siječnju, ali umor ne osjeća zbog adrenalina, nego kazala je, leti na krilima sreće koja je obuzme svaki put kada se sjeti koncerta u Areni.

  • +11
Jelena Rozga Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

'Možda više nego ikad prije svi razumijemo riječ zahvalnost. Posljednjih nekoliko godina biram riječi koje nastojim živjeti, a za 2023. moja riječ je zahvalnost', poručila je pjevačica na temu izazova za 2023. i novogodišnjih odluka.

SVI SU DOŠLI

Među poznatima na promociji novog akustičnog albuma Jelene Rozge bili su i Huljići, Ljupka, Tatjana, Vlaho, Lejla...

Pogledaj galeriju