U BEOGRADU

Je li ovo najsmjelije izdanje dosad: Jelena Rozga izazvala pomutnju u izazovnoj haljini

26.01.2023 u 08:58

Bionic
Reading

Jelena Rozga nazočila je dodjeli glazbenih regionalnih nagrada MAC 2023 u Beogradu, a za tu je prigodu odabrala kreaciju o kojoj svi bruje

Lijepa Splićanka bila je zvijezda ceremonije dodjele održane u Štark Areni u Beogradu, a njezin je stajling bio osmišljen do posljednjeg detalja.

Plavokosa pjevačica odjenula je izazovnu kreaciju koja je pokazala da je u top formi.

  • +4
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Jelena je zablistala u dosad neviđenom seksi izdanju, haljini golih leđa koju potpisuje domaći dvojac eNVy Room.

Moderan kroj s prorezima i tankim naramenicama pristajao je atraktivnoj Dalmatinki kao saliven, a i srpski su se mediji raspisali o njezinoj upečatljivoj kombinaciji te su je obasuli pohvalama.

Decentan make up, malo nakita i ležerni uvojci zaokružili su ovaj stajling za koji je Jelena zaslužila samo najbolje ocjene.

I ovim je stajlingom potvrdila svoju titulu jedne od najbolje odjevenih domaćih fashionistica, a našla se i na godišnjem popisu modnog kritičara Fashion Gurua koji ju je pohvalio riječima: 'Njezin stil je dovoljno klasičan, a ipak zanimljiv, ne odskače nekim ludim kreacijama, već elegantnim haljinama ili zanimljivim odijelima. Njezin stil nije trendovski, makar ima trendi komade, prije bih rekao da je to timeless elegancija, i neka samo ostane svoja jer je na dobrom putu.'