UKRALA POZORNOST

Jelena Rozga besprijekoran ljetni look bez greške upotpunila jednom od najpoželjnijih torbica

04.07.2022 u 12:23

Bionic
Reading

Omiljena Splićanka Jelena Rozga svoj je stil s godinama 'ispolirala' do savršenstva pa ne čudi to što je mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica

Popularna glazbenica nije propustila ovogodišnji, 62. Splitski festival, na kojem je ponovno dokazala zbog čega je mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica.

Lijepa Jelena Rozga velika je obožavateljica ženstvenih haljina te ih, baš poput mnogih zaljubljenica u modu, rado nosi tijekom ljetnih mjeseci, a ovoga je puta složila fantastičan stajling koji je u prvi plan istaknuo njezinu besprijekornu figuru.

Atraktivna Dalmatinka privlačila je poglede u kombinaciji za čistu peticu: efektnu haljinu s potpisom danskog brenda Rotate Birger Christensen upotpunila je predivnim minimalističkim sandalama Toma Forda klasičnog dizajna.

  • +33
Finalna večer 61. Festivala zabavne glazbe Split na Prokurativama Izvor: Pixsell / Autor: Tom Dubravec

Look koji je istaknuo njezinu skladnu liniju upotpunila je s nekoliko pomno odabranih detalja, poput naušnica s potpisom Balenciage, a ovaj nezaboravan stajling zaokružila je torbom prestižnog talijanskog brenda Bottega Veneta i to u njihovoj najpoželjnijoj boji - zelenoj.

Riječ je o jednom od najpopularnijih modela ove luksuzne talijanske modne kuće koji će svaku kombinaciju učiniti posebnijom pa ne čudi da je obožavaju zaljubljenice u modu diljem svijeta.

Osim Jelene, među poznatim damama s domaće scene bile su Mia Dimšić, Domenica, Viktorija Rađa, Ivana Kovač i dr.