HIT KOMAD

Jelena Rozga nosi najpoželjniju suknju sezone za kojom su poludjele trendseterice

11.04.2019 u 12:41

Bionic
Reading

U srijedu je u zagrebačkom multibrend storeu B.A.R.A.B.A. predstavljena je kolekcija za proljeće-ljeto 2019. s naglaskom na Burek kolekciju odjeće te kolekciju sunčanih naočala Sheriff & Cherry. Kolekciju su došle pogledati brojne osobe iz javnog života, uključujući i Jelenu Rozgu, koja je trendi stajlingom plijenila posebnu pažnju

Lijepa Splićanka osvanula je na druženju u multibrend trgovini B.A.R.A.B.A. odlično raspoložena i još bolje odjevena, a nama je odmah za oko zapela njezina suknja o kojoj bruji cijeli Instagram. Jelena je uz običnu crnu majicu s potpisom domaćeg brenda A'marie odjenula crnu kožnu jaknu sa zlatnim detaljima, koja je dio Balmainove kolekcije za H&M te prekrasnu točkastu suknju na preklop midi kroja s volanima.

Riječ je o jednoj od najpopularnijih suknji s potpisom danskog brenda Ganni za kojom su posljednjih mjeseci poludjele sve živuće trendseterice. Otvorite li Instagram u potrazi za najpopularnijim suknjama, teško da ćete izbjeći ovu efektnu i chic suknju laskavog midi kroja koja također dolazi u zelenoj boji.

  • +19
Poznati na predstavljanju nove proljetno-ljetne kolekcije multibrend trgovine B.A.R.A.B.A. Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

U ponudi skandinavskog brenda koji je osvojio svijet nalazi se i gotovo identična haljina na točkice koja je također odlično prošla među ljubiteljicama trendi krpica. Ganni obožavaju brojne slavne fashionistice, uključujući Alexu Chung, Jeanette Friis Madsen, Lisu Aiken te holivudske ljepotice Margot Robbie, Jessica Alba, Selena Gomez i Kelly Ripa, a brend je omiljen i među poznatim Hrvaticama. Neke od njih su Iva Šarić i Olja Vori.

'Željeli smo stvoriti brend lišen strogih modnih pravila, no s bezbrižnim i optimističnim stavom koji izlazi iz našeg dizajna i stiliziranja. Ne bojimo se modno eksperimentirati, a prema našem mišljenju, stil je mješavina intuicije i jake osobnosti', tvrdi dizajnerica Ditte Reffstrup, koja se trudi njegovati razigran i neopterećen modni pristup.

Cjelokupan stajling pjevačica Jelena Rozga začinila je jednako trendi obućom i modnim dodacima - crnim kaubojskim čizmama s potpisom Isabel Marant, crnom torbicom s potpisom Stelle McCartney, sunčanim naočalama s potpisom brenda Sheriff & Cherry i statement naušnicama s potpisom high street brenda H&M.

Slični modeli