VOLVO I ZVIJEZDA

Jean-Claude Van Damme prelazi u kamiondžije?

13.11.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Pravi mali buzz stvara se uoči premijere nove reklame za kamione Volvo. Naime, u novom spotu za Volvo Trucks Muscles from Brussells izvest će svoju čuvenu špagu – između dva kamiona koji voze paralelno! Premijera je navodno u četvrtak, 14. studenoga

Ako je vjerovati reklamama za kamione Volvo, to su moćni i nezaustavljivi strojevi, brži od razjarenih bikova, sigurniji od bankarskog trezora i napravljeni tako da ih može voziti i hrčak. Iako bi se Jean-Claude Van Damme mogao i uvrijediti što su prije njega uloge u reklamama imali, redom: balerina, direktor firme, hrčak, inženjer ukopan u zemlju i manja grupa španjolskih bikova, ludi Šveđani nagovorili su ga na nešto prilično opasno.

Pogledajte video u kojem doznaje što bi trebao raditi. U kratkim crtama, šaljivci iz Volva predvidjeli su da dva kamiona voze usporedno i polako se udaljuju, a JCVD će između kamiona napraviti svoju čuvenu špagu! Uvjeravaju ga da je sustav upravljanja Volvo Dynamic Steering jako precizan. Svakako provjerite Auto Zonu i sljedećih dana, pratit ćemo što su napravili.