ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Je li veza Tatjane Jurić i Ivana Hercega u krizi?

29.02.2012 u 10:17

Bionic
Reading

Tjedni i tjedni snimanja su iza Ivana Hercega, a kad je dočekao slobodni dan – proveo ga je sa sestrom Ivom, baš u kafiću u kojem je nekoliko sati prije bila Tatjana Jurić s prijateljicama. Šuška se da im je ljubav na kušnji

Ljubav između glumca Ivana Hercega i voditeljice Tatjane Jurić počela je, priznali su, na Novu godinu u Sarajevu. Otad su prošla dva mjeseca, mediji su pratili njihovu ljubavnu bajku, jer je Tatjana upravo tako opisivala njihove susrete. A onda se ona u kafiću u Maksimiru pojavila s prijateljicama, a nekoliko sati nakon toga u isti je kafić, po dobroj staroj navici, došao i Ivan Herceg, ali sa – sestrom. Kako piše Story, pokrenulo je to glasine o prvim problemima u vezi.

'Teško nam je uskladiti se da bismo se uopće vidjeli', komentirala je Tatjana početkom godine. Sada, kad su napokon imali vremena provesti dan daleko od poslovnih obaveza, proveli su ga – odvojeno.

Iva Herceg za Story je izjavila kako s bratom često voli popiti kavu u tom kafiću nasuprot maksimirske šume te da su nedjelju nakon ispijene kave odlučili i prošetati jer je napokon bilo lijepo vrijeme, a Ivan slobodan.

Jesu li šuškanja o krizi u njegovoj vezi s Tatjanom točna ili je riječ samo o zlobnim opaskama, pokazat će vrijeme.