TJEDNI HOROSKOP

Jarce u ljubavnom životu čeka nadahnuće, Vage euforija, Ovnove i Škorpione zov zabranjenih područja, a Strijelce nestabilne emocije

20.04.2020 u 06:48

Bionic
Reading

Monotonija će Ovnove goniti u zabranjena područja, a i Škorpioni su na putu da iz obijesti učine nešto nepromišljeno. Vage će upasti u ljubavnu euforiju i izgubiti osjećaj za opasnost. Jarcima će nastup vladavine Bika uliti ljubavno nadahnuće, a moći će se pohvaliti i naraslim libidom. Strijelcima će zbog nepovoljne Venere emocije biti nestabilne, pa će plamen strasti prema nekome ugasiti začuđujući nalet ravnodušnosti

Ovnovi, nemojte pokleknuti pred zovom zabranjenih područja. Kad biste se kasnije poželili vratiti u sigurnost partnerovog zagrljaja, mostovi između vas mogli bi već biti srušeni. Kontakti koje ste uspostavili prošle godine sad će utjecati na vašu profesionalnu budućnost. Od vas će se primarno tražiti pouzdanost i odgovornost, a manje mašta i kreativnost.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Jennifer Garner je horoskopski Ovan, rođena je 17. travnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Bikovi, vaš voljeni imat će oslabljenu intuiciju i neće znati čitati između redaka. Morat ćete biti doslovni i pokazivati mu rječju i djelom koliko vam je do njega stalo. U potrazi za živom interakcijom koristit ćete svaku priliku da se iskradete iz kuće pa ćete više puta dnevno ići u isti dućan ili šetati psa makar mu izlazak nije potreban.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Rande Gerber je horoskopski Bik, rođen je 27. travnja 1962. Izvor: Profimedia / Autor: LESE/bambam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizanci, spriječite opasnost od sitnih nesuglasica koje bi mogle unijeti razdor u vašu intimnu vezu. Prigovara li vaš partner oko nečeg što vama nije jako važno, popustite radi mira. Ako ste zaposleni, radit ćete za dvoje, a ako niste, nezdravo ćete ljenčariti. Razrađujte buduće projekte ili pišite dnevnik. Možda iz njega proizađe knjiga.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi će osjećati da im je sreća nadohvat ruke, ali neće precizno znati koje korake i kojim redoslijedom treba poduzeti da je prigrabe. Netko će vam pomoći i uputiti vas u pravom smjeru. Zasučite rukave i ne oklijevajte prihvatiti se zahtjevnih zadataka neovisno o tome jesu i u skladu s vašim kvalifikacijama. Vaše sposobnosti šire su nego što mislite.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Sophia Bush je u horoskopu Rak, rođena je 8. srpnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lavovi, osjetite li da vas nešto tišti podijelite brige s bližnjima. Netko na koga ste se nedavno otresli oprostio vam je i rado će vam pomoći. U odnosu s voljenom osobom suzdržite se od gnjevnih ispada, ali i od demonstrativne šutnje. Obaveze će se zahuktati, a od vas će se tražiti potpuna predanost poslu. Iako neće biti odmah vidljivi, opipljivi rezultati vašeg truda neće izostati.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +15
Princeza Anne u horoskopu je Lav, rođena je 15. kolovoza 1950. Izvor: Profimedia / Autor: SAEED KHAN / AFP / Profimedia

Djevice, neriješeni nesporazumi mogu posaditi sjeme krupnijih problema. Inicirajte razgovor, a ako budete odbijeni ili ignorirani, najavite da ste na raspolaganju za obnovu komunikacije kad partner bude voljan. Zakašnjela naplata dohotka i nagomilani računi prilično će vas zabrinjavati, ali ubrzo ćete dočekati povoljno rješenje.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage, ne ulijećite u vezu ako niste potpuno sigurni u pouzdanost i dobre namjere svoje nove simpatije. U društvu prijatelja doznat ćete obilje korisnih podataka. Netko od njih ponudit će vam se kao veza za posao. Mogli biste oklijevati zbog sumnje u radne uvjete i ugled poslodavca, ali ipak si dajte priliku.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Matt Damon je horoskopska Vaga, rođen je 8. listopada 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Škorpionima će intuicija signalizirati da bi trebali napraviti korak natrag, ali će škorpionski prkos prevladati. Ako ste slobodni, izvući ćete se bez težih posljedica, no ako ste u vezi, pogreška bi mogla biti nepopravljiva. Mogla bi vam zatrebati pomoć rodbine ili prijatelja. Neka vas ponos ne spriječi da im se obratite.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zbog nestabilnih emocija u Strijelcima će nekoliko dana plamtjeti strast prema nekome, da bi potom prema istoj osobi postali začuđujuće ravnodušni. Skloni ste improvizaciji u novčanim pitanjima. Pokušat ćete s vjerovnicima pregovarati oko odgode plaćanja dugova, ali oni bi se mogli pokazati nedovoljno osjetljivi na vaše potrebe.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci u vezi pružat će partneru dodatnu dozu nježnosti i pažnje, a slobodnjaci će odabrati optimalnu taktiku zavođenja simpatije. Moći ćete se pohvaliti i naraslim libidom. Ako radite izvan kuće, sklopit ćete poznanstvo s dinamičnim i nepredvidljivim pojedincem. Snalažljivost i predanost ciljevima pomoći će vam ostvariti većinu planova.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Alison Brie je rođena u znaku Jarca, 29. prosinca 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Patrick Lewis/Starpix for Netflix / Shutterstock Editorial / Profimedia

U vezi Vodenjaka bilo bi mnogo ugodnije da su objektivne društvene okolnosti stabilnije. Ovako će materijalne preokupacije podrivati nježne osjećaje. Budite konstruktivni i smišljajte rješenja. Potpuno odustanite od međusobnog optuživanja. Moguć je spor oko zasluga sa suradnikom ili poslovnim partnerom. Ne sukobljavajte se s moćnijim makar to bila nepravda.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Potreba Riba za podrškom i utjehom mogla bi uzrokovati zasićenje kod partnera. Pronađite mjeru i budite što samostalniji. Ako se udvarate, ne zahtijevajte brz odgovor. Vaši radni potencijali bit će na visini pa ih pokušajte u potpunosti iskoristiti. Imate puno vještina i talenata koje možete dobro unovčiti. Pamet u glavu kad posežete za karticom.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.