VOLIO BI IMATI I KĆER

Janko Popović Volarić ne gubi vjeru u brak

Bionic
Reading

Glumac Janko Popović Volarić povjerio je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju neka svoja razmišljanja vezana uz život, ljubav i brak

Uz pitanja o zapaženim ulogama koje igra posljednjih mjeseci, Janko je za Slobodnu Dalmaciju spremno odgovorio i na pitanja iz privatnog života te na javnosti posebno interesantno pitanje o prekidu braka s glumicom i scenaristicom Jelenom Veljačom.

Tako je Janko otkrio da se kao novopečeni samac osjeća dobro. Na pitanje vjeruje li još uvijek u brak, po mišljenju mlađe populacije pomalo prevladanu i zastarjelu instituciju koja u Hrvatskoj u 25 posto slučajeva doživi krah, unatoč svom iskustvu Janko je bio pozitivan.

'Mislim da je to individualno. Neki ljudi nemaju tu potrebu za obećanjem pred drugima ili pred svojom vjerom, a neki imaju. Ja volim i vjerujem u instituciju braka', bio je iskren Janko.

Glumac je vrlo mlad, već s osamnaest godina postao otac. Ponosan je na svog Davida za kojeg kaže da ga je nadrastao i da je super tip. Priznaje da bi volio imati još djece, barem još jednu kćer.